Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ 1Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, είναι κατά κύριο λόγο, ευρύτατα γνωστός δημοσιογράφος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, γιος του ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος τη κατάλληλη στιγμή, εξαργύρωσε τη κληρονομική και επίκτητη φήμη, για να εκλεγεί βουλευτής και να ανακατεύεται στη κόπρο και του δημοτικού συμβουλίου των Αθηνών...


Πολιτικό τέκνο της πλέον διεφθαρμένης χρονικά περιόδου της Ελληνικής πολιτικής ιστορίας, ο Κωνσταντάρας Δ., αφού εκλέχθηκε βουλευτής με τη διεφθαρμένη ΝΔ το 2004, για να τον φτύσει ο λαός το 2007. Απέτυχε και το 2009, όταν από «καθαρό» καιροσκοπισμό, εντάχθηκε στο ΛΑ.Ο.Σ. του πολιτικού απατεώνα Καρατζαφέρη!!!!
 
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος ( Πρώτος στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα) με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη και στη συνέχεια εξελέγη γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου πλειοψηφεί, η παράταξη…. Καμίνη!!!

Του έλειπε η ενημέρωση και δεν καταλάβαινε τι...
διάλεγε ο γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος???? Το ερώτημα είναι για γέλεια και ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για σφαλιάρες. Πολλές και αδιάκοπες σφαλιάρες.
  
Με αφορμή, πολιτικά ΑΙΣΧΡΟ άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντάρα, που έτυχε να διαβάσω στου φίλου μου ΘΑΝΟΥ-koukfamily, γράφει εξ απαλών ονύχων ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ και ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΙΚΑ κάποια γνωστά σε όλους συμβάντα της μιας συμμορίας και αποφαίνεται: Μικρή ή μεγάλη, η μίζα, η απάτη, η κομπίνα είναι εθνικό μας σπορ.

Ως ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ, όποτε βλέπω χαβουζομένον κοπρίτη, να σκάει μύτη, με Παγκαλική ληστρική φιλοσοφία τύπου «μαζί τα φάγαμε» (στο ισοδύναμο «εθνικό σπορ η απάτη και η μίζα») και με θράσος να με φορτώνει με τις δικές του αδιαμφισβήτητες ενοχές και να με εξισώνει, άνευ λόγου και αιτίας, με τα λερωμένα μούτρα του, τα δικά του και των χαβουζαίων, Καραμανλήδικων, Καρατζαφέρικων, Σαμαράδικων, Κακλαμάνικων ή Καμίνιδων ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (και όχι μόνον) ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, άνθρωπος είμαι, προσβάλομαι και εξαγριώνομαι. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα και μεγαλύτερη προσβολή, να αποδεχθείς τη σοφιστία του πολιτικά κακοποιού της πραγματικότητας, Δημήτρη Κωνσταντάρα. Έτσι, χωρίς πολλές σκέψεις, του καρφίτσωσα το παρακάτω σχόλιο με όλη την Αρβανίτικη περηφάνεια μου:

«Η ενασχόληση συμμοριών τύπου ΜΑΦΙΑΣ και ΚΑΜΟΡΑ, κύριε Κωνσταντάρα, μέλος των οποίων υπήρξατε, σε ληστρικές και κάθε είδους εγκληματικές δραστηριότητες, ΠΟΤΕ δεν θα τις αναγάγει, ΟΥΤΕ θα τις μεταβαφτίσει σε «ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ» Όταν ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι οι συμμορίες στις οποίες θήτευσες, πλουτίζουν ακόμα και σήμερα όσο ποτέ άλλοτε παράνομα, και ότι αυτό το αληταριό, έχει οδηγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, κάτω από το όριο της φτώχειας, ΤΟΤΕ «κύριε» ψεύδεσαι συνειδητά, συγκαλύπτεις και ωραιοποιείς μια νόθα κατάσταση, για να τσουβαλιάσεις ολόκληρο τον λαό, στις εγκληματικές ευθύνες, των συμμοριών. Αποδεικνύεις «κύριε» Κωνσταντάρα, ότι συνεχίζεις να μπαινοβγαίνεις στη χαβούζα των ερπετοειδών.»

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου