Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΡΕΣΕ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ???

Δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που συγκάλυπταν το γιγαντιαίο σκάνδαλο του ΤΤ...

Με θράσος χιλίων πιθήκων, αυτοί που εγκλημάτησαν σε βάρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των δεκάδων χιλιάδων μικρομετόχων του, παριστάνουν σήμερα τους εξυγιαντές διαρρηγνύοντας τα ιμάτια τους για τις διαστάσεις του σκανδάλου.
 
Όπως είναι γνωστό το Ταχυδρομικό ταμιευτήριο από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι τον Αύγουστο του 2012 δεν δημοσίευε ισολογισμούς. Είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά μια εισηγμένη στο χρηματιστήριο τράπεζα να...
μην είναι σε θέση να δημοσιεύσει ούτε ισολογισμό και οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές αλλά και η δικαιοσύνη να σφυρίζουν αδιάφορα. Η κατάληξη είναι σε όλους γνωστή. Η μετοχή του ΤΤ για δύο χρόνια βούλιαζε στο ταμπλό και στη συνέχει οι εκατοντάδες χιλιάδες μικρομέτοχοι έχασαν τα λεφτά τους.

newego_LARGE_t_420_44485548

Αλήθεια τι έκανε ο καθ’ ύλης αρμόδιος κύριος Προβόπουλος και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Τράπεζας της Ελλάδος που έρχονται τώρα εκ των υστέρων και με καθυστέρηση ετών και βγάζουν βαρύγδουπα πορίσματα που έχουν ένα και μόνο στόχο να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες; Τι έκανε η διοίκηση του χρηματιστήριου και η επιτροπή κεφαλαιαγοράς για να σταματήσει το σκάνδαλο;

Γιατί δεν επενέβει η δικαιοσύνη όπως όφειλε; Τους μόνους που μπορούμε να δικαιολογήσουμε για την ολιγωρία που επέδειξαν και την ανοχή απέναντι στο σκάνδαλο είναι τους διαπλεκόμενους εκδότες.

Κάποια συγκροτήματα όπως αυτό της Καθημερινής και των Νέων για χρόνια τώρα το βούλωναν για το γιγαντιαίο σκάνδαλο ΤΤ γιατί είχαν μπουκώσει από διαφημιστικά κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου