Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα μας έχει στο χέρι με τη δραχμή - ''Η προειδοποίηση του Βενιζέλου ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε απειλή για τους γερμανούς φορολογούμενους είναι η πικρή πραγματικότητα στον πέμπτο χρόνο της ευρωκρίσης'' γράφει η Frankfurter Allgemeine Zeitung... 

Την Ελλάδα σε ρόλο ρυθμιστή των εξελίξεων στο πεδίο της «ευρωκρίσης» βλέπει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις του Ευ. Βενιζέλου στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας της Φραγκφούρτης.
Η Frankfurter Allgemeine Zeitung σχολιάζει τις εκτιμήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και...
υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδα στη πρόσφατη συνέντευξή του προς την Frankfurter Sonntagszeitung, διαπιστώνοντας ότι «ο Βενιζέλος δεν χρειάζεται δυστυχώς να φοβάται ότι τα λόγια του μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη στην προθυμία των εταίρων για παροχή περαιτέρω βοήθειας. Σε κάθε περίπτωση ο Βενιζέλος εφιστά την προσοχή στο ποιος έχει ποιον ‘στο χέρι’» υπογραμμίζει η FAZ, παραθέτοντας τη χθεσινή προειδοποίηση του έλληνα υπουργού Εξωτερικών ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη «θα μπορούσε κάλλιστα να εξελιχθεί σε απειλή για τους γερμανούς φορολογούμενους».
Όπως επισημαίνει η γερμανική συντηρητική εφημερίδα, «αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα στον πέμπτο χρόνο της ‘ευρωκρίσης’».


Όταν λοιπόν μια κυβέρνηση και το πολιτικό προσωπικό που τη συναποτελεί, δεν αξιοποιούν αυτή την εν δυνάμει "δυνατότητα" προκειμένου να αποφύγουν την υιοθέτηση πολιτικών που οδηγούν τον τόπο σην εθνική ταπείνωση και το λαό στην απόλυτη δυστυχία... Αυτό δε συνιστά στάση εθνική αλλά στοιχειοθετεί το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Με τό ίδιο φυσικά αδίκημα θεωρούνται υπόλογοι και οι Παπαδήμιοι συνεχιστές αυτού του αντεθνικού κατήφορου...

Και βεβαίως με το ίδιο ερώτημα - αυτό της εσχάτης προδοσίας - βαρύνονται αντικειμενικά και οι πατριδοκάπηλοι της πολιτικής συμμορίας Σαμαρά, που συνειδητά και με απόλυτη συνενοχή συγκάλυψαν το εθνικό έγκλημα, εγκατέλειψαν τις μεγαλοστομίες περί μίας και μόνης εξεταστικής επιτροπής, και συνεχίζουν απερίσπαστοι το δωσιλογικό έργο...

Μετά απ όλα τούτα, και βεβαίως μετά την απόλυτη επιβεβαίωση δια στόματος Μέρκελ, πως όλα τα παραπάνω είναι αληθή, είναι φανερό πως το Γουδή θα πρέπει να επαναλειτουργήσει... τα εκτελεστικά αποσπάσματα θα πρέπει να επανασυσταθούν... και η τιμωρία των προδοτών του έθνους θα πρέπει να είναι απόλυτη και παραδειγματική, για ολόκληρο τον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου