Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΤΕ

Με πρόκληση τουλάχιστον κατά της νοημοσύνης μας, ισοδυναμεί η δήλωση Δένδια σύμφωνα με την οποία οι δράστες της "τρομοκρατίας" είναι γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ...

Πολύ δε πρισσότερο, που η οικία του εντεταλμένου της κατοχικής διοίκησης (Γερμανού πρέσβη) αποτελεί εκ των πραγμάτων έναν από τους καλύτερω φυλασσόμενους χώρους στην κατεχόμενη περιοχή

Από το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" έχουμε διατυπώσει με ξεκάθαρο τρόπο την άποψη ότι η όσμωση ανάμεσα στο δωσιλογικό κατήφορο και την...
τρομοκρατία του κώλου, είναι πασιφανέστερη κάθε άλλης διαπίστωσης, και τόσο οι εξελίξεις όσο και οι αλαφροϊσκιωτες δηλώσεις του πολιτικού προσωπικού, μας δικαιώνουν μέρα τη μέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού, η ΕΛΑΣ δεν πορεύεται στα τυφλά για τα χτυπήματα στη γερμανική πρεσβεία, αλλά και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής διαβεβαιώνει με συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής" ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Το ίδιο ισχύει και με άλλες υποθέσεις λέει ο κ. Δένδιας, στην "Καθημερινή της Κυριακής" διευκρινίζοντας ότι από το «σημείο αυτό μέχρι να σχηματιστεί δικογραφία η απόσταση είναι τεράστια».

Αφήνει αιχμές για τη στάση της Δικαιοσύνης αναφερόμενος στην αποφυλάκιση Μαζιώτη λέγοντας: «θα πρέπει να διερωτηθούμε ως Πολιτεία και ως Κοινωνία πως φτάσαμε στο σημείο, το σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης να υποπίπτει σε τέτοιας κολοσσιαίας σημασίας παράλειψη στο παρελθόν, να αφήνεται δηλαδή ελεύθερος επικίνδυνος τρομοκράτης, λόγω παρέλευσης του 18μηνου και να μην έχει υπάρξει οιαδήποτε συνέπεια σε όσους τυχόν ευθύνονται για το συγκεκριμένο γεγονός».

Δηλώνει, ακόμα, πως υπάρχουν ενδείξεις όσμωσης ποινικών και τρομοκρατών. «Μια σειρά από ενδείξεις αποκαλύπτει, δυστυχώς, ότι υπάρχει ώσμωση» επισημαίνει ο κ. Δένδιας.

Σχετικά μας άρθρα...

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΡΓΗ - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ

ΠΑΛΙ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου