Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΖΕΤΕ

Διότι ακόμη και αν τυπικά δεν είστε αρμόδιος να απαντήσετε σ αυτές, είστε εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να προλάβετε τις πιθανολογούμενες εξελίξεις... 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διαρρέεται πως η "ΕΛΙΑ" πρόκειται να απορροφήσει και πάντως να συνεργαστεί εκλογικά ενσωματώνοντας το καταρρέων ΠΑΣΟΚ. Έχοντας λοιπόν έννομο συμφέρον ρωτάμε τα εξής:...
  • Θα ενσωματώσει μόνο τα φαιδρά νυν και πρώην στελέχη του, ή θα αναλάβει και το "πακέτο" των υποχρεώσεών του και πρωτίστως τα ΧΡΕΗ του που έχουν φορτωθεί στις πλάτες του Ελληνικού λαού???
  • Θα επιτραπεί η χρηματοδότηση μέσω του κρατικού προϋπολογισμού, αυτής της πολιτικής κρικατούρας, ή θα υπάρξει πρόβλεψη... για τον αποκλεισμό της από κάθε χρηματοδότηση λογω των αρκετών εκατομμυρίων που χρωστά η πράσινη μήτρα που τη γέννησε από προαισπραχθείσες επιχορηγήσεις???
  • Θα δεσμευτούν επιτέλους οι προσωπικές περιουσίες των κορυφαίων στελεχών (με πρώτους εκείνους που διετέλεσαν υπουργοί) έτσι ωστε να διασφαλιστεί - εν μέρει τουλάχιστον - η αποπληρωμή των χρεών ή θα συνεχίσει αυτή η συνένοχη σιωπή όλων επί του θέματος???
Τα ρωτάμε όλα τούτα διότι και έννομο συμφέρον ως επιβαρυνόμενοι πολίτες διαθέτουμε, αλλά και επειδή κυοφορούνται αμφιλεγόμενες εξελίξεις, εσείς οι εισαγγελείς τιμώντας το ρόλο και τον όρκο σας, οφείλετε στο όνομα του Ελληνικού λαού στο οποίο δικάζετε, να προστατέψετε αυτόν ακρβώς το λαό από μια ακόμη κορυφαία απάτη σε βάρος του...

Οι εξελίξεις περιγράφουν τα κατωτέρω... Εσείς όμως οφείλετε αγαπητοί κύριοι εισαγγελείς να προλάβετε τα γεγονότα...

Με την καχυποψία να κυριαρχεί στις συζητήσεις μεταξύ “58” - ΠΑΣΟΚ – Λοβέρδου και λοιπών κινήσεων εντείνονται οι διεργασίες για τις τελικές διευθετήσεις αναφορικά με την “Ελιά”.

Αύριο το κρίσιμο και όπως όλα δείχνουν τελικό ραντεβού μεταξύ των αντιπροσωπειών των συμμετεχόντων για το όνομα, το σύμβολο αλλά και τα κριτήρια κατάρτισης του ευρωψηφοδελτίου. Ακανθώδης αποδεικνύεται η πορεία για την κοινή κάθοδο κομμάτων, κινήσεων και προσώπων της Κεντροαριστεράς στις επικείμενες εκλογές με τη σφραγίδα του Ευρωπαικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, καθώς οι συμμετέχοντες επιδιώκουν να εξασφαλίσουν για εαυτούς τους καλύτερους δυνατούς όρους εντός των ορίων του εγχειρήματος.

Οι προηγούμενες δύο συναντήσεις ανάμεσα στις αντιπροσωπείες των ¨58”, του ΠΑΣΟΚ, της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα και των λοιπών κινήσεων και προσώπων έφεραν στην επιφάνεια “οσμή” καχυποψίας, ιδίως από την πλευρά της Πρωτοβουλίας των “58”, που επιχειρούν να ανακόψουν την εκλογική δυναμική, που δίδει σε προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η θεσμοθέτηση του σταυρού στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου