Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΕΣΚΟΥΖΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΤΙ: GLOBALIZATION... (ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ)

ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΣΚΕΜΠΕΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ...

 

Οταν  τον ξέβρασε η Μάργκρετ, ολόκληρο το μαιευτήριο έμεινε άφωνο…! Το νεογέννητος Τζεφρυ με το που βγήκε απ’ την  Πολωνέζικη κοιλιά της, αντί ν’ αρχίσει να μυξοκλαίει, έσκουξε αμερικανιστι : “Globalization”!...
 

φαπ βρεφος

mind the gap baby

Στη συνέχεια, «χτύπησε» ένα “We need global governance” και στο καπάκι έστειλε την... ομήγυρη αδιάβαστη λέγοντας,… “ M o n e y , t h e r e,  i s ”!!

Η Μαργαρίτα η Μ.Κ.Ο.τζού, κοίταξε με λατρεία το ΓΑΠομωρό και είπε:... – Κοίτα Αντρέας! Τί γκλυκό που είναι οur baby! Τα σώσει το Ελλάντα μία μέρα! Να μου το τυμηθείς!
Ο Αντρέας, την κοίταξε με μισό μάτι, έριξε μερικά …  καντήλια μέσα από τα δόντια και σχολίασε προφητικά: -Να δώσει ο Θεός να μη βρεθεί ποτέ η χώρα στην ανάγκη του, γιατι δε θα μας μείνει ούτε βραχονησίδα για δείγμα!

σαμαρο οβρεφος
Sam R Ass ( ελληνιστί Σαμαρο-βρέφος )

Πιο νορμάλ τοκετός από δαύτον δε θα μπορούσε να υπάρξει. Με το που μπήκε η Αντωνομάνα μέσα στην αίθουσα τοκετού, βγήκε! Λες και δεν το άντεχε άλλο μεσα της το σκασμένο! Λες και ήθελε να το ξεφορτωθεί! Τυχερή που  τον ξωπεταξε από τα σωθηκά της με μιας η Αντωνομάνα και καταραμένος- γκαντέμικος λαός, ο ελληνικός!

Το βρέφος ήταν 3Α ( όχι φασόλια! )

Αχρωμο, Αοσμο, Αγευστο. Έκλαιγε όταν ερχόταν στο τσακίρ κέφι, έτρωγε όποτε του κάπνιζε και επέλεγε να κάνει τις ..”ανάγκες του”   όταν η γκουβερνάντα έλειπε από το σπίτι! Έτσι, για να κάνει  συνε-χεσμένα την Αντωνομάνα τούρμπο και να της βάλει τη ιδέα να πάει να το αφήσει στο μουλωχτό έξω από κανα ορφανοτροφείο! Εν γένει, αυτό δεν ήταν μωρό, ήταν ένα ” πράμα ” … ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! !

κουβελομικρουλις
Ο Κουβελο-μικρούτσικος

Μωρό με μουστάκα η φυση δεν είχε ματαδεί! Να χε τσουλούφια να το δεχτώ, αλλά μουστάκι χιτλερικό; Η Κουβελομάνα κόντεψε να πάθει ισχαιμικό η έρμη με το που το αντίκρισε! Κατακλύστηκε από τη βεβαιότητα ότι αυτό το νεογέννητο με την υπερβάλλουσα μουστακοτριχοφυΐα δεν ήταν δικό της κι άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες ότι θα πέσουν μηνύσεις  και  ότι θα στείλει τον μαιευτήρα ισόβια για … παραποίηση βρέφους!

Όταν όμως ο Κουβελο- μικρούλης άρχισε να κλαίει με Βολιώτικη αξάν κι έδειξε μια έντονη προτίμηση στη τσιπουρο- φρουτόκρεμα, κατάπιε την οργή της, έκανε την καρδιά της πέτρα και αποφάσισε να το ξουρίσει και να το αποδεχτεί ως πραγματικό της κουνενέ!

μενο βρεφος ν
Το Μπενο-βούβαλο

Όλο το μαιευτήριο ήταν ανάστατο τη μέρα εκείνη. Το πρωτοφανές περιστατικό είχε θορυβήσει γιατρούς, μαίες, αποκλειστικές αλλά και καθαρίστριες….

Τις πρώτες πρωινές ώρες, στο  γνωστό Μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, είχε γεννηθεί ένα μωρό, εντελώς αλλιώτικο απ’ τ’ άλλα. Ας μη σταθούμε στο γεγονός ότι η εικόνα της εγκυμονούσας ήταν τέτοια που το «έκοβες» ότι επρόκειτο για δίδυμα και μάλιστα τροφαντά! Ο γιατρός της μάλιστα είχε βάλει στοίχημα με το βοηθό του το- διόλου ευκαταφρόνητο για εκείνη την εποχή- ποσό των 1.000 δραχμών. Ο πρώτος υποστήριζε ότι ο “σκεμπές “  της πελάτισσάς του έκρυβε δυο μωρά των 5 κιλών έκαστο και ο δεύτερος τρίδυμα. Το πρωτοφανές , αξιοπερίεργπ και αξιομνημόνευτο και  που βεβαίως  κατεγράφη στα πρακτικά του  νοσοκομείου, ήταν το γεγονός ότι με το που ξεπετάχτηκε ο μπόμπιρας, μίλησε! Ξέρασε  από το στόμα του εν ήδη φρασεολογίας με άνεση και στόμφο τρεις λέξεις: «ΛΙΣΤΑ», «ΣΧΕΔΙΑ» και   …«ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ» ! Καμάρωνε η δόλια μάνα.. Που να  ‘ξερε πως  αυτό που έβγαλε – αν σήμερα  άθροιζε  τους “εφιάλτες ” της ελληνικής και παγκόσμιας Ιστορίας, δεν έφταναν  το γουρουνάκι της  στο μικρό του δαχτυλάκι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου