Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙ???

Στη καρδιά έπληξαν οι σφαίρες των    διαβότητο αρχηγό των Ουκρανών ναζί  Alexander Musytschko που σκοτώθηκε σε επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων…
 
Οι σφαίρες έπληξαν θανατηφόρα έναν ακροδεξιό ηγέτη του κινήματος στο Μαϊντάν: Ο Alexander Musytschko, διαβόητος αρχηγός των Ουκρανών εθνικιστών, σκοτώθηκε σε μια επιχείρηση της αστυνομίας. Κάποτε είχε πολεμήσει στον πόλεμο στην Τσετσενία εναντίον των Ρώσων. (DPA)
 
Aλλά πολλοί αναλυτές κάνουν λόγο για σχεδιασμό και εκτέλση των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών. Ο Ουκρανός ναζί είχε πολεμήσει στον πόλεμο της  Τσετσενίας εναντίον των Ρώσων. Το πτώμα του Αλέξανδρου Musytschko βρέθηκε κοντά στη δυτική ουκρανική πόλη Rivn. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών στο Κίεβο ανέφερε ότι...
η αστυνομία έπρεπε να συλλάβει τον ηγέτη των  ναζί  ,σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να διαφύγει μέσα από ένα παράθυρο και οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων άνοιξαν πυρ…Αλλά λίγοι πιστεύουν σε αυτήν την εκδοχή!

Φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος, ωστόσο, εγείρουν ερωτήματα. Αυτές δείχνουν το πτώμα του Musytschko σε μια άκρη του δρόμου. Το πάνω μέρος του σώματος είναι απογυμνωμένο, το στήθος έχει τραύματα από πυροβολισμούς. Ο Musytschko πυροβολολήθηκε δύο φορές στην καρδιά.

hqdefault
Ο Musytschko ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στο κίνημα στο Μαϊντάν – Τις τελευαίες βδομάδες έκανε μια αίσθηση ένα βίντεο στο YouTube, όπου ο Musytschko εισέβαλε στα γραφεία του εισαγγελέα, με ένα τουφέκι Καλάσνικοφ και έδειρε τον Εισαγγελέα του Κιέβου

Η κυβέρνηση  του Κιέβου δεν έχει μέχρι στιγμής καταφέρει να αφοπλίσει τις  παραστρατιωτικές ομάδες. Αυτές έχουν τώρα εγκατασταθεί σε ένα στρατόπεδο το οποίο νωρίτερα φιλοξενούσε τις ειδικές δυνάμεις των Μπερκούτ. Οι δραστηριότητες ορισμένων εθνικιστικών και των παραστρατιωτικών ομάδων, είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί στη Δύση βλέπουν με αμφιβολίες για το αν θα πάρει ένα καλό τέλος το κινημα στο Μαϊντάν. . Στην Musytschkoο Ρωσία κατηγορείτο για βασανισμό και για δολοφονίες δεκάδων Ρώσων στρατιωτών.

musitschko-maidan

Η κυβέρνηση της Ρωσίας είχε θέσει τον Musytschko στην λίστα των καταζητούμενων τρομοκρατών. Ο Musytschko «εκδικήθηκε» για το ρωσικό ένταλμα σύλληψης με τον δικό του τρόπο: Σε συνέντευξη, ο ίδιος υποσχέθηκε 10 με 12.000.000 δολάρια για όποιον «πάρει το κεφάλι του Πούτιν».
Το νέο Υπουργό Εσωτερικών στο Κίεβο, τον Awakow, ο Musytschko απείλησε «να τον κρεμάσει σαν ένα σκυλί από τα πόδια και να τον γδάρει». Μετά την  επίθεση ο Awakow απαίτησε απο τις ς τοπικές αρχές να θέσουν ένα τέλος στα εγκλήματ του Musytschko. Αν δεν το κάνουν αυτοί θα το κάνω εγώ , είχε αναφέρει προ ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου