Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ

Έντονη είναι η δυσφορία στο ΠΑΣΟΚ για την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει χρηματική εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον Μιχάλη Καρχιμάκη... 
Οι ελεεινοί... τολμούν να μιλούν για "οικονομικό αντικείμενο" ενώ αναφέρονται σε υπεξαίρεση απορρήτων μυστικών της Ελληνικής πολιτείας
Μήπως πρέπει κάποιος να τους θυμίσει πως εκτός από τις λερωμένες τσέπες τους υπάρχει σ αυτό τον τόπο και η έννοια της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ???

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/03/07/resized/KARXIMAKIS3_533_355.jpg

Το δικαστήριο πήρε την απόφαση αυτή μετά....
την απολογία του Μιχάλη Καρχιμάκη στον 3ο τακτικό ανακριτή, για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας.   "Η δικονομική μεταχείριση που υφίσταται ο Μιχάλης Καρχιμάκης για μια υπόθεση που δεν έχει κανένα οικονομικό αντικείμενο και καμία σχέση με διαχείριση δημόσιου χρήματος είναι πρωτοφανής" αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ στην οποία προστίθεται οτι "τίθεται ζήτημα θεσμικής λειτουργίας της Δικαιοσύνης και διαφύλαξης της σοβαρότητας του δημοσίου λόγου καθώς τροφοδοτούνται ακραία συνωμοσιολογικά σενάρια που προσβάλλουν την κοινή λογική". 

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Καρχιμάκη με ανακοίνωση κόλαφο κατά της Δικαιοσύνης

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρέπεμψε στη σχετική ανακοίνωση ενώ συνεργάτες του χαρακτηρίζουν πρωτοφανή την υπόθεση. 

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη και ο Μιχαλης Καρχιμάκης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου