Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΟΙ ΑΣΥΔΟΤΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΙ" ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ - ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τα όσα γίνονται στην Θράκη χρόνια τώρα δεν πρέπει να προκαλούν έκπληξη σε κανέναν. Δημοσιογράφοι τα έχουν γράψει. Βίντεο στο διαδίκτυο τα έχουν αποκαλύψει... 

Image

Η ασυδοσία των λίγων φανατικών, καθοδηγούμενων από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής είναι ασύλληπτη. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα του κόσμου η Δικαιοσύνη θα έχει...
παρέμβει αυτεπάγγελτα για πολλά απ΄ αυτά που συμβαίνουν σ΄ ένα κομμάτι της ελληνικής επικράτειας.

Θα πρέπει να να μας εκπλήσσει η προκλητική αδιαφορία των ελληνικών πολιτικών κομμάτων που όχι μόνο κλείνουν τα μάτια σ΄ όσα γίνονται αλλά συνεργάζονται με τους κατά δήλωσή τους “τούρκους” πολιτευτές και τους κάνουν βουλευτές; Καμία έκπληξη δυστυχώς. Κι αυτό είναι το εξοργιστικό.

Στην Αθήνα όλοι τώρα παριστάνουν τις…έκπληκτες αρσακειάδες με αφορμή τις απίστευτες γκάφες του ΣΥΡΙΖΑ στις επιλογές υποψηφίων στη Θράκη. Ανακάλυψαν …την Αμερική όχι για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα αλλά για να χρησιμοποιήσουν την πολιτική ανοησία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για κομματικό παιχνίδι και πόλεμο.

Επειδή στο Onalert παρακολουθούμε διαρκώς την κατάσταση στη Θράκη με ψυχραιμία και χωρίς να προσχωρούμε στις ανόητες και αντεθνικές αντιλήψεις χρυσαυγιτών κι άλλων ακροδεξιών -τεράστιες οι ευθύνες τους για όσα γίνονται στη Θράκη- θα υπενθυμίσουμε με γεγονότα ,φωτογραφίες και βίντεο όσα οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών παριστάνουν ότι δεν ξέρουν!

Πρώτα μ΄ ένα βίντεο. Είναι από προεκλογική συνάντηση “τούρκων” στις 3/9/2007 στο χωριό Ζυγός Ξάνθης στο κέντρο "Χρυσή Φωλιά" με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης "Ισότητα στο Δήμο Ξάνθης".

Μίλησαν μεταξύ άλλων ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" και δημοσιογράφος Οζάν Αχμέτογλου, ο υποψήφιος -και εκλεγείς- βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ γιατρός Τσετίν Μάντατζη και ο εξαιρετικά προκλητικός και ασεβής Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ, δημοσιογράφος της μειονότητας επίσης. Όλοι μιλούν στα τουρκικα. Ο Ντεντέ είναι εκτός εαυτού. Μιλά για "γκιαούρηδες" και βρίζει χυδαία τη μητέρα του τότε βουλευτή Παναγιώτη Σγουρίδη.

Δείτε και φρίξτε




Οι “τούρκοι” νοιώθουν και ξέρουν ότι κανείς από το κράτος των Αθηνών δεν θα τους πειράξει. Όπως και το προξενείο τους στην Κομοτηνή, το οποίο ασκεί ρόλο επιχειρησιακού κέντρου . Ακόμη κι όταν οι “τούρκοι” δεν κατόρθωσαν να περάσουν καν στον δεύτερο γύρο των τελευταίων δημοτικών εκλογών με το αμιγώς… “τουρκικό” ψηφοδέλτιό τους στην Αθήνα έκαναν πως κοιμόντουσαν. Ότι η πλειροψηφία των μουσουλμάνων δεν “τσίμπησε” από τα φλογερά και διχαστικά μηνύματα της θλιβερής μειοψηφίας των φανατικών δεν ήταν φαίνεται αρκετό για τους “πολιτικάντηδες” των Αθηνών για να αναλάβουν δράση.

Οι λεγόμενοι “τούρκοι” αλωνίζουν. Πολύ περισσότερο όταν εκλέγονται. Στις φωτογραφίες δυο απ΄ αυτούς που δηλώνουν ανοιχτά “τούρκοι” και εξελέγησαν με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Μαζί τους τοπικοί άρχοντες της Θράκης. Όλοι μαζί σε “πολιτιστικές” εκδηλώσεις της ανατολικής Θράκης στις οποίες οι κύριοι Μάταντζη και Χαυζηοσμάν συμμετείχαν και τα όνοματά τους φιγουράρουν στο πανό με τα ονόματα των χορηγών!




Πήγαν μάλιστα εκεί με τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα κάτι που δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση. Είχαν κάποια επίπτωση; Όχι βέβαια. Η “μητέρα Τουρκία” τους προστατεύει μέσω του προξενείου της Κομοτηνής.


Ασχολήθηκε κανείς μ΄ όλα αυτά; Τράβηξε κάποιος από τους προέδρους των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων αυτιά; Γιατί δεν τους έδιωξαν από τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες; Γιατί τους ξαναείχαν υποψήφιους και μάλιστα τους στήριξαν σε βάρος άλλων υποψηφίων;

Απάντηση τόσα χρόνια δεν έχουμε αξιωθεί να πάρουμε. Και τώρα ήρθε και ο ΣΥΡΙΖΑ ελέω εξουσίας να προστεθεί στην λίστα όσων κάνουν τους ανήξερους για τα όσα γίνονται στην Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου