Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ

Ο Μανώλης Γλέζος ξεφτιλίζει το Στουρνάρα και τον κατοχικό Μαμωνά στον οποίο γονάτισε αυτός και το συγκυβερνόν σκυλολόι...

"ΑΡΚΑΔΙΗΝ ΜΕ ΑΙΤΕΙΣ, ΜΕΓΑ Μ' ΑΙΤΕΙΣ, ΟΥ ΤΟΙ ΔΩΣΩ"...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEwdam_mZViyoVUXB7uPI2ZFwb_8YCWu02Tn7mlytfnRZM2aj6Tw

"Την Αρκαδία μου ζητάς.. μέγα πράμα μου ζητάς ... δεν θα στην δώσω"... "Την Ελλάδα μας ζητάνε οι ξένοι επιτέλους να βγουν όλοι οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου και να πουν...

Ε! ΟΧΙ ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ"...


"Ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος, η ύπαρξή του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία" τονίζει ο Μανώλης Γλέζος αναφερόμενος στην δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα που ανάμεσα σε άλλα έλεγε ότι "Δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια"!!!

Διαβάστε την δήλωση
"H φτωχοποίηση της κοινωνίας, η κατάρρευση του κοινωνικού ιστού και η θεοποίηση του χρήματος αποκαλύπτονται από τη δήλωση του Υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ: "Δεν παίζουμε με το ευρώ. Δεν παίζουμε με το νόμισμα, με τα ιερά και τα όσια".

Ιερά και όσια είναι ο Άνθρωπος, η ύπαρξή του, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Ανεξαρτησία. Η κυνική και απόλυτη αυτή δήλωση δείχνει ότι επιστήμονες που δεν αμφιβάλουν, δεν αμφισβητούν, αλλά έχουν ως θέσφατο την άποψή τους - και μάλιστα μια τέτοια άποψη - σημαίνει ότι υπηρετούν το παλιό, το παρωχημένο, το αντιανθρώπινο, το αντιεπιστημονικό. Η επιστήμη προχωρά με την έρευνα και η έρευνα με την αμφισβήτηση.

Ας καταλάβει, επιτέλους, ο Υπουργός Οικονομικών ότι με αυτόν τον τρόπο δεν υπηρετεί ούτε τον Άνθρωπο, ούτε την Επιστήμη, ούτε την Οικονομία, αλλά ούτε και τη Χώρα. Κρίμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου