Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ

Πολιτική αξιοπρέπεια... Πρόκειται για μια λέξη άγνωστη στα πράσινα ξεβουρτσάλια του πολιτικού συστήματος, που κανιβάλισαν αδίστακτα απέναντι στη χώρα...


Κι αυτη τη στιγμή, δε διστάζουν να πέσουν με την ίδια βουλημία προκειμένου να κατασπαράξουν τα ίδια τους τα πτώματα, αφού αυτή είναι η μοίρα κάθε κανίβαλου και αρρωστημένου τρωγλοδύτη. 

Θα καταλάβετε το γιατί, διαβάζοντας τη συνέχεια του άρθρου. Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες που φέρουν...
τον Γιώργο Παπανδρέου, αμέσως μετά την κοινή εμφάνισή του με τον Φώτη Κουβέλη σε εκδήλωση για το βιβλίο της υποψήφιας Μαριλένας Κοππά, να έδωσε εντολή στο περιβάλλον του ώστε να ξεκινήσουν προεκλογική σταυροφορία υπέρ της ΔΗΜΑΡ. 

Λέγεται μάλιστα πως τα τηλεφωνήματα γίνονται από τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στο πολιτικό του γραφείο, οι οποίοι έρχονται σε επικοινωνία με θύλακες που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό και ζητούν να ψηφίσουν «δαγκωτό ΔΗΜΑΡ» στις ευρωεκλογές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στενοί φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στην Αχαΐα όπου είναι βουλευτής, στηρίζουν ανοιχτά τη ΔΗΜΑΡ. 

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σοβαρή εξέλιξη, αφού από τα μισόλογα και τις νύξεις, το περιβάλλον Παπανδρέου πέρασε στην πράξη και αντί να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και την Ελιά, στηρίζει ανοιχτά ένα αντίπαλο κόμμα στις ευρωεκλογές.  

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ από τη στάση Παπανδρέου 
Η ανοιχτή στήριξη στη ΔΗΜΑΡ και στην «εκλεκτή» του Γιώργου Παπανδρέου, πρώην συνεργάτιδά του και ευρωβουλευτή Μαριλένα Κοππά, από τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, προκαλεί σάλο στο ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου, με την κίνηση αυτή, προχωράει σε ανοιχτή ρήξη με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ωθεί τα πράγματα στα άκρα. Εμφανής, πλέον, στόχος του είναι η καταρράκωση του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς, ώστε να τεθεί θέμα ηγεσίας αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και αφού θα έχουν προηγηθεί αρνητικά εκλογικά αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε η «παπανδρεϊκή» υποψήφια της Ελιάς για τις ευρωεκλογές Κατερίνα Μπατζελή, η οποία προτίμησε να μιλήσει στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Κόκκινο» και να δηλώσει ότι αν το ΠΑΣΟΚ δεν πάρει 12% στις ευρωεκλογές, τότε θα αντιμετωπίσει εσωτερικό πρόβλημα. Προφανώς δεν είμαστε σε θέση – κανείς δεν είναι προς το παρόν σε θέση - να επιβεβαιώσει τόσο το αληθές όσο και την έκταση αυτών των χειρισμών.  

Η άλλη εκδοχή... 
Είναι να επιχειρείται σκόπιμα και επικοινωνιακά η διόγκωση αυτής της πληροφορίας από το ίδιο το περιβάλλον Βενιζέλου, όχι μονάχα για να ενισχύσει τα αντι-παπανδρεϊκά αντανακλαστικά στο κόμμα του, αλλά πρωτίστως για να δημιουργήσει προκαταβολικά ένα ισχυρό άλλοθι στο οποίο θα επιχειρήσει μετεκλογικά να αποδώσει τον πολιτικό αφανισμό του πράσινου τσίρκου με τη μορφή που το ξέραμε μέχρι σήμερα.

Όποια και να είναι πάντως η πραγματική εκδοχή, ένα πράγμα είναι βέβαιο.
Και τα δυο αυτά πολιτικά ανδρείκελα, συμπεριφέρονται σαν το φίδι που τρώει την ουρά του. Πρόκειται για δυο αδίστακτα πολιτικά τομάρια, που αφού πρώτα έβγαλαν στο σφυρί την ίδια τους τη χώρα χωρίς ίχνος ενοχής και χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη, συνεχίζουν να επιδίδονται σ έναν ιδιότυπο κανιβαλισμό απέναντι στο ίδιο τους το κόμμα και τα στελέχη του.

Αυτό το δίδυμο του αίσχους κυβέρνησε τη χώρα...
Σ αυτό το δίδυμο του αίσχους εναπόθεσαν με την ψήφο τους την τύχη της χώρας οι πράσινοι αυστραλοπίθηκοι, και την οδήγησαν στην καταστροφή...
Αυτό το δίδυμο του αίσχους σύγκαλύπτει για τα μεγάλα του εγκλήματα, και σ αυτό στηρίζεται ο καθ όλα συνένοχος σημερινός πρωθυπουργός, προκειμένου να ικανοποιήσει την προσωπική του ματαιοδοξία προκειμένου να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή παράταση της παραμονής του στη θέση του πρωθυπουργού. 
Κι αυτή βεβαίως είναι και η μήτρα που τους γέννησε, η άθλια σοσιαλδημοκρατία δηλαδή, με τα βαρύτατα ιστορικά της εγκλήματα σε βάρος των λαών της Ευρώπης.

Είναι φανερό πως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, αντιλαμβάνεται και ο πλέον δύσπιστος, πως μόνο σελίδες ντροπής θα μπορεί να διαθέσει ο ιστορικός του μέλλοντος, αναφερόμενος σ αυτήν την τριπλέτα της φαιδρότητας, και στο ασύλληπτο κακό που έκαναν στην ίδια τους την πατρίδα.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου