Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΑΗΛΟ???

Η μαραμάγκα της .. Μπαλτακιάδας, «έφαγε» τον Φαήλο Κρανιδιώτη απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αν πιστέψουμε το δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του «Ποντικιού»...


Σύμφωνα μ’ αυτό στην χθεσινή συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου Σαμαράς και Βενιζέλος κατέληξαν  σε συμφωνία κυρίων για...
στροφή της κυβέρνησης προς το «κέντρο», οπότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «θεωρείται σχεδόν βέβαιο το ενδεχόμενο ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν θα συμπεριληφθεί στη λίστα των 42 προσώπων που θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ».

Περισσότερα για τους σχεδιασμούς των δυο ανδρών δείτε στην παρακάτω ανάρτηση:

ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ - ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ

Αν ισχύει κάτι τέτοιο και μάλιστα έχοντας σαν συνέπεια το antinews να υιοθετήσει αντισαμαρική γραμμή θα μιλάμε για τα ύστερα του κόσμου …

Και επειδή αν τυχόν κάποιοι αναγνώστες μας δεν θα καταλάβουν το νόημα της γελοιογραφίας με την οποία καταλήγει αυτή μας η ανάρτηση, ας διαβάσουν το κείμενο που ακολουθεί. Αναφέρεται σε ένα απ' τα συνηθισμένα, γραπτά, "κατορθώματα" του νεοδημοκρατικού στελέχους, συμβούλου του Σαμαρά και υποψηφίου στις περασμένες εκλογές της Ν.Δ.

Είναι απ’ τις σπάνιες φορές που το ελληνικό λεξιλόγιο αδυνατεί να βρει λέξεις να σχολιάσει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά όπως αυτή που προέρχεται από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ, Φαήλου Κρανιδιώτη.
Πρέπει να διακατέχεσαι μόνο από κτηνώδη συναισθήματα για να μπορέσεις να εκφράσεις τέτοιες απόψεις, όπως αυτές που έγραψε στο twitter το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε την εικόνα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. (Λογικά θα την αποσύρει ο Κρανιδιώτης τώρα που την δημοσιοποιούμε -εκτός πια ...- γ' αυτό δέστε την απ' το twitter του για να μην υπάρξει καμιά αμφιβολία για την γνησιότητα της).  



Και για τους fun του Φαήλου συστήνουμε τα παρακάτω...

Ο ΦΑΗΛΟΣ… ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΑ… ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΟΨΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ

ΚΑΡΑΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΦΑΗΛΟ... ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΝΕΦΕΛΕΙΜ ΔΥΣΤΥΧΕ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου