Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Νεα αποκάλυψη από την Ξάνθη - Όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος DEB...

http://images.watchit.gr/?h=300&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2014/04/24/deb.jpg

Μια νεα φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος DEB προκειμένου να εκφράσουν την πλήρη στήριξή τους για τις ευρωκλογές ταράζει και πάλι τα νερά στην αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόντρα για τα μειονοτικά ζητήματα μεταξύ των δυο κομμάτων καλά κρατεί. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι...
ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Αχμέτ Κουρτ συνάντησε το Ντεβλέτ Μπαχτσελί και εκφράστηκε θετικά για το μειονοτικό κόμμα DEB έρχεται μια φωτογραφία που αναρτήθηκε από το κόμμα DEB αναμένεται να προκαλέσει νέο σάλο. Σε αυτήν απεικονίζονται όλοι οι μειονοτικοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού της ΝΔ με επικεφαλής το Γ. Παυλίδη στα γραφεία του κόμματος DEB. Ολοι, φωτογραφήθηκαν με τον υπεύθυνο του κόμματος στην Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου! 

Πρόκειται για τους Αχμετσίκ Ριτβάν (υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές), Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σουνάι Αληοσμάνογλου, Ιμπραήμ Αμούτσκα και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, όλους τους μειονοτικούς του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ξάνθη για τις Περιφερειακές εκλογές. Σύμφωνα με το xanthipress.gr, σε σχετικό ρεπορτάζ που έχει δημοσιευτεί στο μειονοτικό τύπο, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι αυτή δεν ειναι εθιμοτυπική αλλα ουσιαστική και ότι συμβολίζει την πλήρη στήριξη τους στο DEB για τις ευρωεκλογές, για τις οποίες του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.


σ.σ "Ε.Φ":
Το Τουρκικό προξενείο, αφού πρώτα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν αυτά τα τιποτένια ανθρωπάκια, στη συνέχεια τους "δίνει" στεγνά και αδίστακτα. Αυτοί ήταν πάντα άλλωστε η μοίρα των ρουφιάνων. Το πολιτικό σύστημα σιωπά μπροστά σ αυτό το αντεθνικό αίσχος. Οσο για την Ελληνική δικαιοσύνη, αντί να παρέμβει αυτεπάγκελτα και να αρχίσουν οι διώξεις της ξεπουλημένης τσογλαναρίας, σιωπά και ασχολείται με το κυνήγι των αποδεικτικών στοχείων και στη συγκαλυψη των ανομιών.

Σχετικό μας άθρο...

ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΓΙΑΦΚΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου