Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Το λέγαμε και χθες: "Ο γελοιωδέστερος, ο πλέον άβουλος και ο αμετανόητα προσκυνημένος πρωθυπουργός της χώρας, καμαρώνει διότι κυβερνά έχοντας με το μέρος του, μόνο το 22% των ψηφισάντων...

Με δεδομένο ότι η αποχή έφτασε στο 40%, αυτό σημαίνει πως έχουμε έναν λαθρεπιβάτη στη πρωθυπουργική καρέκλα, που εκπροσωπεί μόλις το 13,2% του εκλογικού σώματος και το υπόλοιπο 87% εναντίον του.

Ο αδίστακτος και εγωπαθής συνεταίρος του στο εθνοκτόνο φονικό με μόλις το 8% των ψηφισάντων, που του εξασφαλίζει μόλις το 5% του εκλογικού σώματος, επιχιερεί να κρύψει τη μικρότητά του μέσα σε μεγαλοστομίες μπαρουφολογώντας ασύστολα.

Η αλήθεια ωστόσο είναι αμείλικτη. Η Ελλάδα πλέον δεν έχει κυβέρνηση, αλλά ένα παντελώς απονομιμοποιημένο δίδυμο σφετεριστών της εξουσίας, και το μοναδικό που...
οφείλει να κάνει είναι να παραιτηθεί άμεσα και να προκηρύξει εθνικές εκλογές.

Σημαντική λεπτομέρεια: Το χθεσινό tweet του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και άτυπου νυν εκπροσώπου του Κ.Καραμανλή, του Ε.Αντώναρου, είναι χαρακτηριστικό:«Πάνε όλες οι πολύ μεγάλες πόλεις της χώρας - ΧΑΘΗΚΑΝ για τη Νέα Δημοκρατία: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Βόλος".

Αυτό θυμίζει περισσότερο τελευταία προειδοποίηση, παρά συνήθη πολιτική κριτική.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δείτε σχετικά μας άρθρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου