Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ

Φτάνει πια. Ως εδώ το παραμύθι με το δήθεν σοβαρό πολιτικό, τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και χαμηλούς τόνους...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/05/28/resized/kouvelis_paraskinio_534_355.jpg


Ένα ύπουλο ξέρασμα υπήρξε που δε δίστασε να μολύνει την πλαστογραφημένη «αριστερή» του ταυτότητα, για να λειτουργήσει ως φτηνό δεκανίκι προσφέροντας άλλοθι, στην πιο βρώμικη μεταπολεμικά επίθεση που δέχτηκε η χώρα μας και ο λαός της.

Ένας μωροφιλόδοξος είναι που κυκλοφορεί μ ένα μουστάκι κολλημένο στη μούρη του επιδιώκοντας να...
πιαστεί από κάθε τι που θα του εξασφαλίσει δημοσιότητα κι  έναν ακριβοπληρωμένο ρόλο στις εξελίξεις. Γιατί όχι???

Μια ξεφωνημένη μαριονέτα από τα ίδια τα στελέχη που τον πλαισίωσαν είναι. Μια πολιτική ανθυπομονάδα είναι, που δεν έχει το θάρρος να σηκώσει στους ώμους ούτε καν το βάρος της προσωπικής του παραίτησης, χαριεντιζόμενος πότε με το φακό και πότε με τα μικρόφωνα προς χάριν αποκλειστικά και μόνο της προσωπικής του ματαιοδοξίας.

Ένα πολιτικό ραμολιμέντο είναι, που η κοινωνία το καταδίκασε στον πολιτικό αφανισμό, και όλοι αυτοί που πρόθυμα υπηρέτησε, βάλθηκαν να τον κρατήσουν πάση θυσία στην επιφάνεια, ως χρήσιμο πιόνι στο βρώμικο πάζλ που έστησαν σε βάρος της χώρας και της Δημοκρατίας.

Είναι ντροπή ακόμη και να σκεφτόμαστε πως ένα τέτοιο ανδρείκελο που δεν έχει το θάρρος να σταθεί όρθιο απέναντι στο ίδιο του το κόμμα, θα είναι αύριο ο άνθρωπος που από τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας θα κρατήσει όρθια την Ελλάδα.

Αν αυτό το πολιτικό σούργελο διέθετε έστω κι ένα δράμι πολιτικής αξιοπρέπειας, θα είχε φροντίσει μόνος του να κόψει κάθε σχετική συζήτηση και θα είχε αποσυρθεί οριστικά τουλάχιστον για να τιμήσει με περισυλλογή τα γεράματά του.

Είναι ντροπή για τον τόπο μας να τοποθετούνται σε θέσεις που περικλείουν τιμή (και κατά σύμπτωση ακριβοπληρωμένες) πολιτικά ανθρωποειδή που το μοναδικό τους προσόντο είναι η προθυμία στην ταπείνωση και η εξευτελιστική διγλωσσία.

Το κουνέλι της πολιτικής ζωής, δεν παραμένει στο επίκεντρο των συζητήσεων επειδή υπήρξε πολιτικά έντιμος και συνεπής, σοβαρός και υπεύθυνος και ασυμβίβαστος πατριώτης.

Τον συντηρούν στην επικαιρότητα επειδή υπήρξε πρόθυμος, διπρόσωπος, ερμαφρόδιτος, ύπουλος και επικίνδυνος Δούρειος ίππος. Εφιάλτης σε βάρος της χώρας του και σε βάρος όλων εκείνων που εξαπατήθηκαν από την ψευδεπίγραφη «αριστερή» του προβιά.

Υπήρξε ο προθυμότερος των προθυμότερων που απλά των χρησιμοποίησαν, τόσο ο δηλωσίας πρωθυπουργός για να ικανοποιήσει τη προσωπική του ματαιοδοξία, όσο και ο εξουσιομανής Βενιζέλος στον εθνοκτόνο ρόλο τους.

Τον χρησιμοποίησε επίσης και η κατοχική διοίκηση, γιατί η κατοχή, πάντα είχε ανάγκη τον Τσιριμώκο της στα βρώμικα σχέδιά της.

Είναι ντροπή λοιπόν για τον τόπο μας να αναβιώσει αυτή τη θλιβερή ιστορία για να υπηρετήσει και πάλι τον ίδιο κατακτητή, αναδεικνύοντας αυτό το θλιβερό υπόλειμμα της πολιτικής στη θέση ενός ακόμη ακριβοπληρωμένου προέδρου της κατεχόμενης Ελληνικής Δημοκρατίας. Είναι ντροπή ακόμη και να το συζητά.

Είναι ντροπή να ανέχεται αυτή η κοινωνία, ένα πολιτικό απολειφάδι του 0%, να συνωμοτεί με το απολειφάδι της Πολιτικής Άνοιξης  προσβάλλοντας τους θεσμούς μόνο και μόνο για να αποφύγει ο ένας την αφάνεια και ο άλλος για να παραμείνει γαντζωμένος στην πρωθυπουργική καρέκλα.

Είναι ντροπή να ανεχόμαστε το πολιτικό απολειφάδι του 0%, να παζαρεύει λέει το πώς θα διαθέσει τους βουλευτές που αυτή τη στιγμή υπεξαιρεί, προκειμένου να υπηρετήσει την προσωπική του φιλοδοξία, προσφέροντας άσυλο στην κατοχική διοίκηση.

Ποια ακριβώς υπηρεσία προσέφερε στον τόπο του αυτό το ανδρείκελο, που θα πρέπει να επιβραβευτεί με μια ακριβοπληρωμένη τιμητική διάκριση???

Ποιο είναι το πολιτικό του background, ποια είναι η προίκα που θα εξαργυρώσει ο τιποτένιος του 0%. Έλεος πια με αυτή την αθλιότητα…


Σχετικά μας άρθρα...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ποια ακριβώς υπηρεσία προσέφερε στον τόπο του αυτό το ανδρείκελο, που θα πρέπε ι να επιβραβευτεί με μια ακριβοπληρωμένη τιμητική διάκριση???ΑΡΑΓΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ,ΩΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΝΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ κυριο αυτο ???? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΙΚΑΝΤΗΣΜΟ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή