Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΕ???

Κι εσύ κυρά Δικαιοσύνη που θέλεις σεβασμό στις γνωματεύσεις σου "περί συνταγματικότητας", δεν έχεις να πεις κάτι γι αυτή την αθλιότητα??? Ποιός κινδυνέυει από αυτή τη γυναίκα και επιτρέπεις άφωνη τέτοιες συμπεριφορές...

Το Σύνταγμα που υπηρετείς και στο οποίο ορκίστηκες, λέει άραγε τίποτε για την αξιοπρέπεια των πολιτών αυτής της χώρας κυρά Δικαιοσύνη???


Μήπως θα πρέπει να σου θυμήσουμε κυρά Δικαιοσύνη, ότι αυτή η γυναίκα με ΔΙΚΗ σου απόφαση έχει δικαιωθεί, και ότι ο συγκεκριμένος τσόγλανος καταχεριάζει αυτή τη γυναίκα και μαζί της και τη δική σου ΠΕΤΣΙΝΗ απόφαση???

Σε ποιον λογοδοτούν σ αυτόν τον τόπο κυρα Δικαιοσύνη αυτοί οι τσόγλανοι??? Στο εθνικό μας Σύνταγμα ή στην κατοχική διοίκηση???

Καλά ο πραιτωριανός της κατοχής που γαλουχήθηκε στη φανατίλα των αδίστακτων, δε γύρισε καν να κοιτάξει τα χέρια αυτής της γυναίκας και τον πόνο ψυχής για το άδικο που ζωγραφίζεται στο πρόσωπό της, αλλά εσύ κυρά Δικαιοσύνη που δε θέλεις να κρίνουν το έργο σου, που στο διάβολο είναι το έργο σου??? Που είναι όλα κείνα...
που σου μάθανε να υπηρετείς και να προασπίζεσαι με νηφαλιότητα για να λειτουργείς ως θεματοφύλακας σ αυτή την κόλαση κυρά Δικαιοσύνη???

Πως επιτρέπεις με τη σιωπή και την ανοχή σου να συμπεριφέρονται σ αυτές τις γυναίκες τόσο αδίστακτα αυτο΄λι οι κακοπληρωμένοι όσο και ηλίθιοι μπράβοι της εξουσίας???

Χωρίς τέλος η βία, στο ΥΠΟΙΚ... Με τραύματα στα πόδια μεταφέρονται στο νοσοκομείο δύο από τις καθαρίστριες που διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών...

Νωρίτερα οι άνδρες των ΥΜΕΤ επεχείρησαν να... απωθήσουν τις εργαζόμενες από την είσοδο του υπουργείου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο γυναίκες. 

Πόσο δίκιο είχαμε άραγε κυρά Δικαιοσύνη ότν αναρωτηθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο μας για το: "Ποια πραγματικά λαοπρόβλητη κυβέρνηση θα μπορούσε στο μέλλον να ρίξει στη λήθη αυτή την απίστευτη συνενοχή??? Θα μπορούσε άραγε να μη δικάσει και να μην καταδικάσει πολιτικούς αλλά και δικαστές (γιατί όχι), αν αποδειχτεί ότι με τρόπο προκλητικό, δεν απέδωσαν δίκαιο όταν η χώρα το είχε απόλυτη ανάγκη, αλλά απλά νομιμοποίησαν κατοχικές διατάξεις???"

Σχετικό μας άρθρο...

ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου