Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΠΟΣΗ ΠΟΥΣΤΙ@ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Μ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ???

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι διάδρομοι του κοινοβουλίου κατακλύστηκαν από "οπαδούς" και συγγενείς των χρυσαυγιτών βουλευτών, Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού...

Κυρά Δικαιοσύνη, ασπιλη, αμολυντη, αδέκαστη, τυφλή και κάμποσα ακόμη, θα διερευνήσεις ως οφείλεις προκειμένου να πληροφορηθεί η Ελληνική κοινωνία που στενάζει εξ αιτίας των μνημονίων που γνωμάτευσες ότι είναι συνταγματικά,  ποιός αμέλησε... ποιός ευθύνεται, με τις πλάτες και τη μεσολάβηση ποιού μετατράπηκε σήμερα το κοινοβούλιο της ντροπής σε τσίρκο καταγέλαστο σ ολόκληρο τον πλανήτη???

http://images.watchit.gr/?h=398&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2014/06/04/diadilosis/diadilosi.jpg

Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής φώναζαν συνθήματα και έβριζαν μέσα στους χώρους του κοινοβουλίου με την ανοχή των αρχών. Ακόμα και έξω από την πόρτα της Ολομέλειας υπήρχε εξέδρα και...
ακούγονταν βρισιές και συνθήματα κατά του κοινοβουλίου - Ακόμα και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι κλείστηκαν απέξω και οι "διαδηλωτές" αλώνιζαν! - ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλέσει η εικόνα που παρουσίασε η Βουλή μέχρι την πόρτα της Ολομέλειας, με χρυσαυγίτες να αλωνίζουν στο εσωτερικό και να κάνουν μινι - διαδηλώσεις ανενόχλητοι από εκείνους που οφείλουν να τηρείται η τάξη μέσα στο εσωτερικό του ναού της δημοκρατίας.



Τόσο οι συγγενείς, όσο και οπαδοί του κόμματος, ενδεχομένως και υπάλληλοι της Χρυσής Αυγής φώναζαν συνθήματα, έβριζαν και έστησαν εξέδρα ακριβώς πίσω από την πόρτα της Ολομέλειας. Και όλα αυτά ανενόχλητοι!

http://images.watchit.gr/?h=757&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2014/06/04/diadilosis/diadilosi1.jpg

Από την στιγμή που μπήκε στο κτίριο του κοινοβουλίου ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι άλλοι δυο προφυλακισμένοι βουλευτές, Χρ. Παππάς και Γιάννης Λαγός, οπαδοί τους και συγγενείς φώναζαν μέσα στην Βουλή "Αιμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή", αλλά και ύβρεις. Και κανένας μα κανένας δεν τους εμπόδισε δεν τους ανακάλεσε στην τάξη, ενώ την ίδια ώρα τα μέτρα ασφαλείας για τους δημοσιογράφους - ακόμα και τους διαπιστευμένους - ήταν δρακόντεια και για αρκετά λεπτά βρέθηκαν κλεισμένοι έξω από τον χώρο.



Σημειώνεται ότι ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι είχαν δουλειά και έπρεπε να μπουν στην Ολομέλεια έζησαν στιγμές έντασης και τρομοκρατίας.

http://images.watchit.gr/?h=450&w=600&src=http://www.newsit.gr/files/Image/2014/06/04/diadilosis/diadilosi4.jpg

.

Σημειώνεται ότι η πρακτικογράφος που ήθελε να μπει στην Ολομέλεια χρειάστηκε την βοήθεια αστυνομικού για να παραμερίσει τους "διαδηλωτές" που είχαν φράξει την πόρτα της Ολομέλειας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου