Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΧΥΜΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ

Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα κυβέρνησης - δικαστών???

Μαίνεται ο πόλεμος Δικαιοσύνης -κυβέρνησης: Νέο χτύπημα από τους Εισαγγελείς

Δικαστές και Εισαγγελείς, ωστόσο, εκτός από την ανησυχία την οποία εκφράζουν, μέσω των ανακοινώσεών τους, φαίνεται πως αποφασίζουν να τραβήξουν εκ νέου το σχοινί εξαιτίας της μη επιστροφής των μισθών τους στα προηγούμενα επίπεδα. Υπενθυμίζεται ότι το Μισθοδικείο έχει κρίνει...
αντισυνταγματικές τις περικοπές στα μισθολόγιά τους (τα μισθολόγια εκείνω οι οποίοι έκριναν πως το μνημόνιο είναι συνταγματικό) και προς αυτήν την κατεύθυνση αναμένεται να πιέσουν κι άλλο την κυβέρνηση.

Η παραπάνω αναδημοσίευση είναι χαρακτηριστική και φυσικά έρχεται πολύ αργότερα μετά τα όσα επισημάναμε στο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" αναφορικά με αυτή τη θλιβερή ιστορία. 
 
Ουσιαστικά μέσα από την παραπάνω δημοσίευση, το δικαστικό σώμα ξεφτιλίζεται από ένα μέσο ενημέρωσης που είναι φίλα προσκείμενο στην κατοχική συγκυβέρνηση, αλλά φαίνεται πως το φιλότιμο στη χώρα μας είναι πλέον σπάνιο έιδος...

Εμείς ωστόσο, σας παραπέμπουμε και πάλι σε πράγματα που έχουμε πει και τα οποία οδήγησαν σε κλείσιμο ιστοσελίδων που τα αναδημοσίευσε, κι εσείς βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας για τη στιβαρότητα των χεριών στα οποία έχει εναποτεθεί και δικαστικά η αξιοπρέπεια της χώρας.

Γι αυτό και επιμένουμε πως...

Γι αυτό και δεν ιδρώνει το αυτί μας όταν...
Γι αυτό και ξεφτίλα σαν αυτή, δε θα είναι η εξαίρεση αλλά ο θλιβερός κανόνας στην κατεχόμενη πατρίδα μας.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου