Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ > ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ

Μη κουκουλώνετε το πρόβλημα και μη λογοκρίνετε τα σχόλια που δεν είναι υβριστικά. Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Αν δεν αντέχετε την κριτική φροντίστε να μην κάνετε πράγματα που σας ξεφωνίζουν...



Βρώμα και δυσωδία, μπόχα πραγματική αναβλύζει από την ιστοσελίδα ISKRA του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Το αν ευθύνεται προσωπικά για το αίσχος της κατάπτυστης λογοκρισίας που εφαρμόζεται σ αυτήν, ελάχιστα έως καθόλου μας απασχολεί. Η πολιτική υποκρισία όμως πολιτικών στελεχών που προαλείφονται για...
να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της χώρας, προφανώς και μας ενδιαφέρει στο βαθμό που είναι αποκαλυπτική της πολιτικής τους ανακολουθίας και όχι μόνο.

Υποτίθεται ότι με άρθρο τους οι Δ. Στρατούλης και Σ. Παπαδογιάννη, επιχειρούν να φωτίσουν τον αποκλεισμό του Ν. Χουντή από το ευρωκοινοβούλιο. Θλιβερή και τρισάθλια προσέγγιση και από τους δυο, η οποία απλά επιχειρεί να συσκοτίσει το πρόβλημα.

Να αποκρύψει δηλαδή την άθλια πρακτική ενός αθλίου πολιτικού μορφώματος, που συγκαλύπτει για να μην ομολογήσει, ότι με την απόφασή του να πριμοδοτήσει σκανδαλωδώς την εκλογή της Κούνεβα, όχι μόνο προσέβαλε τους Κατρούγκαλο και Χρυσόγονο αλλά παράλληλα με αυτό, διασφάλισε και την αποπομπή από το ευρωκοινοβούλιο του Ν. Χουντή.

Οι άθλιοι λοιπόν διαχειριστές της ιστοσελίδας, ούτε οι ίδιοι τολμούν να ομολογήσουν ότι αυτή η αθλιότητα υπήρξε αποτέλεσμα αποκλειστικά και μόνο της ιδεοληψίας τους, αλλά λογοκρίνουν και απορρίπτουν σχόλια που επιχειρούν να αναδείξουν την αλήθεια που κρύβουν επιμελώς.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να αλλάξει. Ένα νεοταξίτικο μόρφωμα που δε διστάζει να κανιβαλίσει απέναντι ακόμη και σε κορυφαία στελέχη του, προκειμένου να απαξιώσει κάθε στοιχειώδη πατριωτική φωνή προς όφελος των νεοταξίτικων ιδεολογημάτων στα οποία έχει παραδοθεί με τα μπούνια.

Στους γελοίους λοιπόν διαχειριστές της ISKRA, λέμε απλά: "Μη κουκουλώνετε το πρόβλημα και μη λογοκρίνετε τα σχόλια που δεν είναι υβριστικά. Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος. Αν δεν αντέχετε την κριτική φροντίστε να μην κάνετε πράγματα που σας ξεφωνίζουν..."

Και φυσικά παραθέτουμε στη συνέχεια σχετικά μας άρθρα για την αποπομπή ουσιαστικά τόσο του Νίκου Χουντή, όσο και την προσβλητική διαχείριση απέναντι στους συνταγματολόγους Κατρούγκαλο και Χρυσόγονο, που τους εμφάνισαν με μειωμένο κύρος, έναντι της εκλεκτής της νεοταξίτικης καρδιάς τους.

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΧΟΥΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ???

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου