Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΣΕ ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Το τσάκισμα της νεοναζιστικής Γερμανίας και η διάλυση της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας, αποτελούν εκ των πραγμάτων στρατηγικής σημασίας στόχευση για τις πραγματικά πατριωτικές κυβερνήσεις των λαών, και συνιστούν αποφασιστικό πλήγμα στα νεοταξίτικα σχέδια που μετατρέπουν τον πλανήτη σε επικίνδυνη πυριτιδαποθήκη...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Οι παράμετροι – κλειδιά που συνθέτουν αυτό το επικίνδυνο σκηνικό, που όλα δείχνουν πως αναπόφευκτα θα προσγειώσει σύντομα τη γεωπολιτική στην κόλαση μιας γενικευμένης ανάφλεξης, ερμηνεύονται αλλά και ανατροφοδοτούνται από τις δραματικές εξελίξεις που καθιστά πλέον ανεξέλεγκτες η απόλυτα χορογραφούμενη όσο και πολυεπίπεδη κρίση πρωτίστως στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Και όσο ο χρόνος κυλά και οι λαοί συμπιέζονται από τη νεοταξίτικη διαχείριση των υποθέσεών τους, εκ μέρος των αχυροκυβερνήσεων που τους διοικούν, αποδεικνύεται όλο και καθαρότερα πως η κρίση, αν και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του κυρίαρχου συστήματος, εν τούτοις το κεντρικό ζητούμενο δεν είναι η εφαρμογή πολιτικών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην αναστροφή της για την ανακούφιση των κοινωνιών, αλλά η αξιοποίησή της με τρόπο στοχευμένο, για την εξυπηρέτηση γενικότερων γεωπολιτικών σχεδιασμών, με στόχο τη ληστρική αναδιανομή του πραγματικού πλούτου του πλανήτη.

Γερμανία: Το επικίνδυνο απόστημα που απειλεί τη γηραιά ήπειρο με αφανισμό.
Το γερμανικό Ιμπέριουμ αποθρασύνεται και κανιβαλίζει πλέον απροκάλυπτα απειλώντας να καταπιεί την Ευρώπη. Δέσμια του μεγαλοϊδεατισμού της από τη μια η γερμανική ελίτ, κι από την άλλη στριμωγμένο στην...
ενεργειακή του ανεπάρκεια το βιομηχανικό της τέρας, τροφοδοτούν με τη στάση και τις επιλογές τους εξελίξεις ανεξέλεγκτες όσο και επικίνδυνες. Στη βάση αυτών των διαπιστώσεων, είναι βέβαιο πως ο γερμανικός εφιάλτης θα καθίσταται καθημερινά ο υπ αριθμόν ένα κίνδυνος για την Ευρώπη, και ως τέτοιος πρέπει να τσακιστεί, πριν οδηγήσει την οδηγήσει και πάλι στον απόλυτο όλεθρο.

Σε προηγούμενο άρθρο μας επισημαίναμε μεταξύ άλλων πως: Η Ελλάδα, δεν είναι η χώρα που επελέγη τυχαία για να αποτελέσει την πρώτη εστία της κόλασης. Η Ελλάδα, δεν είναι η χώρα με το τεράστιο ειδικό βάρος στην ταξική ανάλυση των πλουτοκρατών, για να επιλέξουν αυτήν προκειμένου να ξεδιπλώσουν σύμπαντες την ταξική τους επίθεση.  Δεν υποτιμούμε καθόλου την ταξική των γεγονότων ανάλυση, αλλά αρνούμαστε πεισματικά στο όνομα μιας αμπελοφιλοσοφικής μονομέρειας, να περιοριστούμε σ αυτήν παραβλέποντας τον επερχόμενο εφιάλτη.

Οι εξελίξεις που έχουν μεσολαβήσει, και το μεγάλο πλιάτσικο που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρη τη χώρα, με την άμεση συνέργεια της πολιτικής ελίτ που συναπαρτίζεται από προσκυνημένα ανδρείκελα, μας δικαιώνουν απόλυτα.

Θα θυμίσουμε ακόμη δυο διαπιστώσεις μας πριν επιχειρήσουμε να κωδικοποιήσουμε τα συμπεράσματά μας για τα μελλούμενα.
  • Διαπίστωση πρώτη: Η Ελλάδα λοιπόν επελέγη να τοποθετηθεί στο επίκεντρο του εφιάλτη, γιατί είναι σταυροδρόμι πολιτισμών, γιατί αποτελεί σταυροδρόμι γεωπολιτικών σχεδιασμών, και γιατί ιστορικά υπήρξε η μήτρα παραγωγής και εξαγωγής αξιακών φορτίων που τροφοδότησαν τον πλανήτη στο σύνολό του. Κρατείστε αυτή τη διαπίστωση*…
  • Διαπίστωση δεύτερη: Η διακεκαυμένη ζώνη της Ευρασίας, προσδιορίζεται αυτή τη στιγμή από δύο εστίες κόλασης, και η έκβαση των εξελίξεων σ αυτές, ή θα τινάξει στον αέρα τα σχέδια της νεοταξίτικης ελίτ, ή θα συμπαρασύρει στο βάραθρο ολόκληρο τον πλανήτη...
Η πρώτη εστία είναι η Ελλάδα
Η γενικευμένη επίθεση που δέχεται η χώρα μας, και που τη σύνθεση των μετώπων της δεν έχει γνωρίσει καμία άλλη χώρα στον πλανήτη, δε την ερμηνεύει η μονομέρεια της ταξικής ανάλυσης και φυσικά δε τη δικαιολογεί η μικρότητα του όγκου της και του ειδικού της βάρους στο λογιστήριο των ταξικών της αντιπαραθέσεων,  πολύ δε περισσότερο που η αστική της τάξη, μόνο με όρους εθνικούς δεν έχει λειτουργήσει διαχρονικά.

Το γεγονός ότι μέτρα σκληρά εφαρμόζονται και σε άλλες χώρες χωρίς να είναι προαπαιτούμενα τα μνημόνια, αυτό αποδεικνύει πως τα μνημόνια διαρκείας με όλα όσα τα ακολουθούν και τα συμπληρώνουν, τα είχαν ανάγκη και τα είχαν σχεδιάσει σε βάρος της Ελλάδας, για λόγους συγκεκριμένους που ξεπερνούν κατά πολύ τη μονομέρεια της "ταξικής ανάλυσης" των αφελών. Κι αυτό δεν είναι απλά καπιταλισμός σε πείσμα των αδιέξοδων εμμονών όλων.

Η άλλη εστία της κόλασης είναι η Ουκρανία
Αναρωτήθηκε άραγε κανείς γιατί συμβαίνουν όλα τούτα σε μια περιοχή που λίγα χρόνια πριν εξελίχθηκε με τον τρόπο και τα μέσα που εξελίχθηκε το Γεωργιανό θέατρο χωρίς τα πράγματα να πάρουν τέτοια τροπή???
Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν αποτέλεσε η φτώχεια, η ανέχεια και η κοινωνική δυστυχία ν αποτελέσει το όχημα της εξέγερσης αλλά η σύγκρουση με όχημα την εθνική συνείδηση του πληθυσμού???
Αφουγκράστηκε άραγε κανείς, την πεποίθηση των εξεγερμένων και οι άνθρωποι αυτοί εμφορούνται με την αυταπάτη πως το βιοτικό τους επίπεδο θα βελτιωθεί προσεγγίζοντας τη συμμοριακή εξουσία του Πούτιν???
Αναρωτήθηκε κανείς γιατί σ αυτή τη σύγκρουση Τιτάνων, δεν επέρχεται ένας έστω οδυνηρός συμβιβασμός ή γιατί από την άλλη όλα δείχνουν πως φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη λίγο πριν την εμφαινόμενη πολεμική αναμέτρηση με απρόβλεπτες προεκτάσεις???
Αναρωτήθηκε άραγε κανείς, γιατί στα πεδία που συντελούνται σήμερα αποφασιστικές συγκρούσεις, αυτό που κρίνεται δεν είναι έτσι κι αλλιώς εδραιωμένη ταξική εξουσία, αλλά το καθεστώς καθολικής κατοχής στην επόμενη μέρα???

Και τώρα στον αστερισμό της κόλασης μπαίνει και το Ιράκ
Που έρχεται να κλειδώσει με διαφορετικό τρόπο ένα σχεδιασμό που δεν ευοδώθηκε κατά τα προβλεπόμενα, μετά τη σθεναρή αντίσταση της Συρίας.

Ποιοι παράγοντες λοιπόν συνθέτουν αυτό το  επικίνδυνο πάζλ του θανάτου???
  • Η ενεργειακή δίψα του γερμανικού τέρατος, πράγμα που αποτελεί την κορυφαία αιτία.
  • Η ρωσική στρόφιγγα στη διαχείριση των ενεργειακών αποθεμάτων, που επιχειρεί να επαναχαράξει τις στρατηγικές συμμαχίες της με τον κινεζικό κολοσσό, πράγμα που αποτελεί μια πρώτης τάξεως αφορμή αλλά και καταλύτη για τους γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς της Δύσης.
  • Ο δολοφονικός ισλαμικός φονταμενταλισμός που μέσω των ηγετών του καθίσταται απόλυτα χειραγωγούμενος από τις συμμορίες του πλανήτη. Πρόκειται για έναν παράγοντα που αυτή τη στιγμή μετατρέπει σε κόλαση το Ιράκ, αλλά παραμένει σε κρίσιμη θέση αναμονής στην αλωμένη από την ισλαμική λαθρομετανάστευση Ευρώπη, με ισχυρό επιχειρησιακό σκέλος σε απόλυτη ετοιμότητα στη Βοσνία αλλά και το Κόσσοβο, αλλά και με δυναμικές εφεδρείες στην  παραδομένη στην ισλαμική λαθρομετανάστευση Ελλάδα.
*(Κατάλαβες τώρα ανυποψίαστε ευαισθητούλη, γιατί ξεφόρτωσαν στη χώρα μας ορδές λαθροεισβολέων οι νεοταξίτες ουμανιστές ή περιμένεις την ανάφλεξη για να συνειδητοποιήσεις που πάει το πράγμα???)

*(Κατάλαβες άραγε ποιες είναι οι μεγάλες αλήθειες που συστηματικά και κατευθυνόμενα σου αποκρύπτουν ενώ την ίδια στιγμή σε βομβαρδίζουν με στιγμιότυπα και εκτενή ρεπορτάζ από τις παρελάσεις της πουστιάς στο κέντρο της Αθήνας???)
  • Η επικίνδυνα τυχοδιωκτική στάση της Τουρκίας, που ανά πάσα ως και στιγμή, δε θα διστάσει να ενεργοποιήσει τον ισλαμοφασιστικό παράγοντα σε ολόκληρη την Ευρώπη για τους δικούς της λόγους και στα πλαίσια της πολιτικής του νέο-οθωμανισμού που βάζει τη σφραγίδα του στις γεωπολιτικές της επιδιώξεις. Και τέλος…
  • Το κουρδικό ανάχωμα, το οποίο αυτή τη στιγμή τείνει να εξελιχθεί σε γεωπολιτικό μεσσία του πλανήτη, πολεμώντας κατά μέτωπο το σκοταδιστικό ισλαμοφασισμό, και ανακόπτοντας αποτελεσματικά την εφιαλτική του δράση.
Συμπερασματικά…
  • Το τσάκισμα της νεοναζιστικής Γερμανίας και η διάλυση της ισλαμοφασιστικής Τουρκίας, αποτελούν εκ των πραγμάτων στρατηγικής σημασίας στόχευση για τις πραγματικά πατριωτικές κυβερνήσεις των λαών, και συνιστούν αποφασιστικό πλήγμα στα νεοταξίτικα σχέδια που μετατρέπουν τον πλανήτη σε επικίνδυνη πυριτιδαποθήκη.
  • Καταλυτική σε σχέση μ αυτό μπορεί να είναι η αφύπνιση καθώς και η πολιτική και εθνική χειραφέτηση του Ελληνικού λαού, η στάση του οποίου θα τροφοδοτήσει ντόμινο ανατροπής σε ολόκληρη την Ευρώπη.
  • Είναι προφανές ότι στην κατεύθυνση υλοποίησης αυτού του στόχου, η αποκαθήλωση των προσκυνημένων ανδρεικέλων και η παραδειγματική τους τιμωρία, κατέχει ξεχωριστή θέση με χαρακτηριστικά εθνεγερσίας που πρέπει ν αποτελούν κυρίαρχο ζητούμενο για κάθε συνεπή πατριωτική πολιτική δύναμη στον τόπο.

Σχετικά μας άρθρα που έχει ενδιαφέρον να διαβαστούν…

Η ΔΙΔΥΜΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΕΚΑΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ > ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΙΖΝΑ




2 σχόλια: