Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΝΤΡΟΠΗΣ

Μπορεί να γέλασε ο κάθε πικραμένος χθες μ αυτό το τσίρκο που παρουσιάστηκε ως κυβέρνηση της χώρας, αλλά αυτό ήταν απόλυτα λογικό…


Όταν οι τύχες του τόπου εναποτίθενται σε Αργυρομπακαλόγατους και Γιακουμάτους, σε Παπακώστα σε Γκερέκου και στη λοιπή αφρόκρεμα του αστερισμού των κορυφαίων της πολιτικής σκέψης, το απόλυτα αναμενόμενο είναι να γελά κανείς με τις επιλογές του πλέον άχρηστου (πλην απολύτως πρόθυμου) πρωθυπουργού της χώρας.

Όταν ο «πάση θυσία» πρωθυπουργεύων επαναδιορίζει ως αντιπρόεδρο στο τσίρκο του με την πρόσθετη ευθύνη της εξωτερικής πολιτικής, όχι μονάχα έναν επικίνδυνο εξουσιομανή, αλλά και έναν από τους πιο λαομίσητους ελληνόφωνες πολιτικούς (μισητός ακόμη και για το ίδιο του το κόμμα), τότε ένα χορταστικό ξεράσογλου ακόμη και τα πλέον σεμνότυφα άντερα είναι αδύνατον να το αποφύγουν.

Όταν επανεπιστρατεύονται τα πράσινα αδέσποτα όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, διότι χωρίς αυτά η χώρα είναι αδύνατον να κυβερνηθεί, τότε ένα γενικευμένο σύμπτωμα διάρροιας, θεωρείται απόλυτα λογικό και αναμενόμενο στην πιο αποβλακωμένη κοινωνία του πλανήτη.

Είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνουν όλα τούτα, κι ας απομακρύνεται για ξεκάρφωμα το πιο ξεκατινιασμένο και γερμανόψυχο ανδρείκελο, που...
στη θλιβερή του διαδρομή ολοκλήρωσε την καταστροφή στη υγεία, αποτελειώνοντας ότι άφησε ανέγγιχτο ο ανανήψας «σωτήρας» Λοβέρδος που όπως είπαμε αυτή χώρα είναι μάλλον τυχερή που έχει τέτοιο άξιο τέκνο ανάμεσα σε δέκα εκατομμύρια ηλίθιους πολίτες της.

Ας σοβαρευτούμε όμως, γιατί πέρα από το γελοίο αυτής της υπόθεσης, υπάρχει και το δράμα.
Σύμπασα η κυβέρνηση, δεν αποτελεί παρά ένα τσούρμο από θλιβερές φιγούρες, κομμάτια ενός πάζλ που αποδομεί και βγάζει στο σφυρί τα πάντα, ενώ όλο το παιχνίδι παίζεται και κρίνεται στις σκοτεινές διαδρομές του οικονομικού επιτελείου.

Ως προς αυτό ο Σα(χλα)μαράς δεν πήρε κανένα μήνυμα. Φρόντισε όμως να στείλει σαφέστατο μήνυμα – εγγύηση στους πάτρωνες που προσκυνά και λογοδοτεί για κάθε του βήμα.

Η επιλογή ενός τραπεζικού υπηρεσιακού εξαμβλώματος και η τοποθέτησή του στη θέση του πολιτικού διαχειριστή του κατοχικού εισπρακτικού μηχανισμού, πιστοποιεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως, στην Αθήνα παραμένει μια πρόθυμη κυβέρνηση δωσίλογων, από την οποία η κατοχική κομαντατούρ δεν έχει τίποτε να φοβηθεί και με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να ανησυχήσει.

Το έργο που ξαναπαίχτηκε χθες στον τόπο μας είναι θλιβερό σε μια χώρα με πολίτες αξιοθρήνητους.

Μια κορυφαία πολιτική ανωμαλία συντελέστηκε χθες που συνιστά τη χαριστική βολή στο Σύνταγμα και στα ερείπια της εναπομείνασας Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση των τραπεζιτών και του πράσινου λαμογιστάν με πρωθυπουργεύοντα τον «πάση θυσία» πρωθυπουργό είναι εδώ, και δολοφονεί τη χώρα και τους πολίτες της.

Και τώρα το λόγο έχει η θλιβερή μαύρη φιγούρα που θα τους ψευδορκήσει συνειδητά ενώπιον Θεού και ανθρώπων, για να ολοκληρωθεί η πιο βρώμικη επιχείρηση εθνοκτονίας όλων των εποχών, με πρωταγωνιστές τους κατάπτυστους της εθνικής προδοσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου