Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΩΡΑΙΑ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ... ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Παίρνω μηνύματα από φίλους αναγνώστες που ρωτούν γιατί στις σημερινές αναρτήσεις δεν περιλαμβάνεται καμιά για τη σύλληψη του αρχιτρομοκράτη Μαζιώτη. Απαντώ…


Ωραία.. Συνελήφθη.  Και λοιπόν??? Ο άνθρωπος που συνελήφθη σήμερα…

Πρώτον: Δεν είναι τρομοκράτης. Ένας εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου είναι. Οι τρομοκράτες δε τουφεκάνε εξώπορτες και τζαμαρίες. Αν θέλουν να είναι τρομοκράτες του συστήματος και όχι της κοινωνίας, στοχοποιούν τους δημίους της και όχι τα ντουβάρια. Είδατε κανένα δήμιο νεκρό από τα χέρια αυτών των τρομοκρατών του κώλου (και της πάρτης τους) που δε τον είδα εγώ???

Δεύτερον: Το σημαντικό δεν είναι που συνελήφθη ο Μαζιώτης. Το σημαντικό είναι που ξαναθυμηθήκαμε την ξεφτίλα τους, διότι ο πολυκαταζητούμενος Μαζιώτης, δεν δραπέτευσε ούτε καν για τα μάτια του κόσμου. Αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του 18μηνου, και έτσι θριάμβευσε γι ακόμη μια φορά η αθλιότητα της ελληνόφωνης δικαιοσύνης που είναι ακριβή στα πίτουρα και φτηνή στ αλεύρι. Κάνω λάθος???

Τα υπόλοιπα τέσσερα πράγματα που θα συμβούν τα ξέρετε. Ας τα θυμηθούμε ένα προς ένα:...


Πρώτον: Θα καταστεί περίπου ήρωας ο κύριος «Αστυνομικοί και αστυνομικές» (σόρρυ ο κ. Κικίλιας ήθελα να πω), όπως έγινε και ο κ. Χρυσοχοϊδης την περασμένη δεκαετία. Άλλωστε στην Ελλάδα που οι πραγματικοί ήρωες οδηγήθηκαν στον αφανισμό, εύκολο είναι να τους αντικαθιστά πλέον κανείς, με σαπουνόφουσκες μιας χρήσης.


Δεύτερον: Θα τσακώνονται μεταξύ τους οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ για το ποια απ όλες τον τσάκωσε… θα φάμε πολύ παραμύθι για το ότι τον παρακολουθούσαν μέρες… για καλοστημένη επιχείρηση κλπ… κλπ… κλπ… αλλά καμιά εξήγηση δε θα μας δώσουν, γιατί δε τον τσάκωσαν (αφού τον παρακολουθούσαν) όλες τις προηγούμενες μέρες και τον τσάκωσαν σήμερα ρισκάροντας ακόμη και την πιθανότητα πολλών ανυποψίαστων νεκρών πολιτών. Πε΄ριμεναν να τους οδηγήσει στο κρυσφήγετο??? Αν ναι, τότε προς τι η σημερινή φιέστα που δεν είχε κρυσφήγετο???

Τρίτον: Τα ΜΜΕ θα αναλάβουν να σηκώσουν ψηλά στην ατζέντα της επικαιρότητας την αντιτρομοκρατική πετυχεσσά των δωσιλόγων. Εδώ που τα λέμε είμαστε και τετραπέρατος λαός που δε «θα μασήσουμε» καθόλου σ αυτή τη φαρσοκωμωδία (ή μήπως θα μασήσουμε???). Και…

Τέταρτον: Πριν καλά - καλά το καταλάβουμε, η καλή μας συγκυβέρνηση θα την εξαργυρώσει αυτή την πετυχεσσά με κάποιο καλό παλούκι στον κώλο όλων μας. Ασφαλιστικό να το πω… Εθνική τραγωδία στο Αιγαίο ή την Κύπρο να το πω… Θα σας γελάσω. Πάντως ψήνεται… Και σ έναν τετραπέρατο λαό, δεν είναι δύσκολο να του σερβίρεις σκατό για φρούτο εποχής.

Για καλό και για κακό βέβαια, ακόμη ένας χρήσιμος ηλίθιος που ακούει στο όνομα Ξηρός, έχει αφεθεί ελεύθερος και κυκλοφορεί ελεύθερος.  Οπότε αν κάτι δεν πάει καλά, καλό είναι να υπάρχει και μια καβάτζα.

Άλλωστε είπαμε… Είμαστε λαός τετραπέρατος που πιάνει πουλιά στον αέρα.
Άλλη απορία περί Μαζιώτη έχουμε???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου