Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Μα είναι τραγικό. Όλοι καλούν τους εργαζόμενους της χώρας μας, να σταθούν αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ. Τους καλούν επίσης να παλέψουν ενάντια στο νομοσχέδιο και στις πολιτικές στοχεύσεις του…


Κι εμείς αντί σχολίου θα προτιμούσαμε να διατυπώσουμε ορισμένα απλά ερωτήματα, για να καταδείξουμε την ανάγκη να αποσαφηνιστεί αυτή η επικίνδυνη θολούρα:...

  • Πως μπορεί να υποβαθμίζεται σε αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ, ένα ζήτημα που συνιστά εκ των πραγμάτων αγώνα ολόκληρου του έθνους???
  • Μήπως γιατί όλοι αυτοί, το μοναδικό που διακρίνουν πίσω από αυτή την επικίνδυνη ιστορία, είναι τα κλαδικά αιτήματα και ζητήματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις και στην τιμολογιακή πολιτική (πράγματα τα οποία επικοινωνιακά αναδεικνύει και η επικίνδυνη συγκυβέρνηση) και αρνούνται να συνειδητοποιήσουν πως για τη χώρα μας και το γεωπολιτικό περιβάλλον που την αφορά... η συγκεκριμένη απόφαση συνιστά πράξη εθνικής υπονόμευσης με όλα τα χαρακτηριστικά της εθνικής προδοσίας???
  • Τι σημαίνει «αλληλέγγυοι»??? Κάποια ψηφίσματα συμπαράστασης??? Κάποια παρουσία και άλλων εκεί που πραγματοποιούν τις συγκεντρώσεις τους οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ??? Τι στο διάβολο σημαίνει και στη βάση ποίου σχεδιασμού αναπτύσεται αυτή η περίφημη «αλληλεγγύη»???
  • «Πάλη ενάντια στο νομοσχέδιο κλπ». Σωστά. Ποιο είναι το σχέδιο??? Ποια τα επόμενα βήματα??? Ποια η συνολική εθνική απάντηση σε περίπτωση που ένα τσούρμο γενίτσαροι προχωρήσουν και πάλι σ αυτή την πράξη εθνικής προδοσίας???
  • Οι έχοντες εξασφαλίσει τα αναδρομικά τους δικαστές καιροφυλακτούν. Εντολή περιμένουν και η απόφαση που θα πάρουν είναι γνωστή. Τι θα γίνει στη συνέχεια??? Πως και ποιοι προετοιμάζουν την κοινωνία να δώσει τη δική της απάντηση??? Στη βάση ποιών αιτημάτων και με ποια συνθήματα επιχειρούν να εμπνεύσουν τον αγώνα της???
  • Θα είναι τελικά η υπόθεση της ΔΕΗ άλλος ένας χαμένος αγώνας, γιατί οι προσκυνημένοι ήξεραν πολύ καλά τι ήθελαν να πραγματοποιήσουν ενώ οι αντιπολιτευόμενοι πελαγοδρόμησαν γι ακόμη μια φορά στην αδιέξοδη απεραντολογία???
Ή θα αποτελέσει τη σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής, και θα οδηγήσει στην άμεση ανατροπή της δωσίλογης συγκυβέρνησης και στην καθολική αποδόμηση του συνόλου των κατοχικών διαταγμάτων που εγκαινίασε η συμμορία του Καστελλόριζου και συνεχίζει να υλοποιεί το πιο προσκυνημένο ανδρείκελο της Μέρκελ???


Σχετικές μας αναρτήσεις...

ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ... ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΟΥΛΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου