Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΝΕΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ: H ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ

Το κόμμα “Πατρίδα” της Ιουλίας Τιμοσένκο, ανακοίνωσε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συλλογή 3.000.000 υπογραφών που απαιτούνται για τη διεξαγωγή  εθνικού δημοψηφίσματος. Το δημοψήφισμα θα αφορά την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ...

 

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Το κόμμα” Πατρίδα “αποφάσισε το Σάββατο να ξεκινήσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ένταξη στο ΝΑΤΟ την ημέρα των...
πρόωρων εκλογών για τη Verkhovna Rada” – δήλωσε στους δημοσιογράφους η Τιμοσένκο. “Σήμερα στέλνουμε ένα ειδικό αίτημα προς την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, όπου αναφέρεται ότι στις 5 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της επιτροπής  πρωτοβουλίας  για δημοψήφισμα σχετικά με την ένταξη στο ΝΑΤΟ “.

kjjjkbkb

Η Τιμοσένκο προτείνει να διεξαχθεί το δημοψήφισμα θα ταυτόχρονα με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές που προκύρηξε ο δημοκράτης Ποροσέκο για τις 26 Οκτωβρίου.
 Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Γερμανίας Steffen Seibert , η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ δεν εξετάζεται επί του παρόντος. Ενδεχόμενη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ “δεν εμφανίζεται στην ατζέντα μας», είπε. (tvsveda)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου