Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΤΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ???

Ενώ η Ελλάδα παραμένει παραδομένη στη περιδίνηση επικίνδυνων σχεδιασμών με εμπνευστή και χορογράφο την τουρκική προκλητικότητα και αλητεία, το εξ ίσου επικίνδυνο και καθ όλα συνένοχο δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου, όχι μόνο δεν τολμά να αποθαρρύνει τους διαχειριστές αυτής της αθλιότητας, που αμφισβητούν ευθέως την εθνική μας κυριαρχία... 


Αλλά παραμένει κρυπτόμενο απέναντι σε κάθε πρόκληση, εναποθέτοντας την αρμοδιότητα για απαντήσεις σε τριτοκλασάτα στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Και αυτή η στάση δημιουργεί εκ των πραγμάτων πολλά και επικίνδυνα ερωτηματικά, για το ρόλο και τις προθέσεις του, αλλά και για το περιεχόμενο των ενδεχόμενων μυστικών του συμφωνιών, με την ηγεσία της γείτονος. Ας πάρουμε όμως τά πράγματα από την αρχή.

Η είδηση πέρασε απαρατήρητη από τη βιομηχανία των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης. Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή, και οι αναμενόμενες προεκτάσεις της συνιστούν για τον τόπο μας πραγματικό εφιάλτη.

Από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Aydinlik προκύπτει, πως με τις ευλογίες του τουρκικού κράτους και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, προετοιμάζεται ευρείας έκτασης προβοκάτσια στο κέντρο της Αθήνας, με πρόσχημα τις προβλέψεις του «αντιρατσιστικού» για τις γενοκτονίες Ελλήνων και Αρμενίων. 

Η είδηση δεν έχει διαψευστεί, και στη χώρα των Σα(χλα)μαροβενιζέλων, το μόνο βέβαιο είναι πως τουρκοπράκτορες και φανατισμένα ρεμάλια προετοιμάζονται ήδη για...
όλα τα ενδεχόμενα. Ποιος θα τους εμποδίσει άλλωστε???

  • Μήπως τα επιτελεία του υπουργείου εξωτερικών που λειτουργούν υπό το "άγρυπνο" μάτι του Βενιζέλου, που τον ξεφωνίζει στο Ζάππειο το ίδιο του το κόμμα???
  • Μήπως η «στοχευμένη» μας εξωτερική πολιτική, που τροφοδοτεί με ανεπίτρεπτη ανοχή την ακατάσχετη τουρκική προκλητικότητα???
  • Ή μήπως η «καταλυτική» παρουσία του Βενιζέλου στο τιμόνι της εξωτερικής πολιτικής, η οποία σε τελευταία ανάλυση λειτουργεί ως επικίνδυνος προβοκάτορας σε βάρος της ίδιας μας της χώρας???

Η είδηση λοιπόν, όχι μονάχα δε διαψεύστηκε, αλλά αν συνεκτιμήσει κανείς τις προκλητικές παρεμβάσεις επί του θέματος, τόσο του καραγκιοζομογγόλου Νταβούτογλου, όσο και προσωπικά του Ερντογάν, αποκαλύπτουν πως μια επικίνδυνη χορογραφία βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και εκπορεύεται κατ ευθείαν από τα ηγετικά κλιμάκια της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας.

smurni_diadilosi_704654323.jpg

Προκλητικό πανό σε διαδηλώσεις στην Τουρκία:
«Δεν κάναμε γενοκτονία, Υπερασπιστήκαμε την πατρίδα»
Την ίδια στιγμή, το επικίνδυνο και καθ όλα συνένοχο δίδυμο Σαμαρά – Βενιζέλου, όχι μόνο δεν τολμά να αποθαρρύνει τους χορογράφους αυτής της αθλιότητας, που αμφισβητούν ευθέως την εθνική μας κυριαρχία, αλλά παραμένει κρυπτόμενο απέναντι σε κάθε πρόκληση, εναποθέτοντας την αρμοδιότητα για απαντήσεις σε τριτοκλασάτα στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Και αυτή η στάση δημιουργεί εκ των πραγμάτων πολλά και επικίνδυνα ερωτηματικά, για το ρόλο και τις προθέσεις του, αλλά και για το περιεχόμενο των ενδεχόμενων μυστικών του συμφωνιών.

Και ενώ η Ελλάδα παραμένει παραδομένη στη περιδίνηση αυτών των επικίνδυνων σχεδιασμών, για την υλοποίηση των οποίων είναι προφανές πως θα επανενεργοποιηθούν εγκληματικές συμμορίες Ουτσεκάδων και αδίστακτων ισλαμοφασιστών, από τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που ως ορδές εισβολέων που έχουν κατακλύσει τη χώρα, υπάρχουν δύο ακόμη σοβαρές ειδήσεις των τελευταίων 24ώρων που δε θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητες.

  • Πρώτον: Η Αυστραλία, η όποια βρίσκεται πάρα πολύ μακριά από τη διακεκαυμένη ζώνη της Μέσης Ανατολής ( και όχι στο επίκεντρό της όπως εκ των πραγμάτων είναι η Ελλάδα), έχει τεθεί σε κόκκινο συναγερμό με βάση επιβεβαιωμένες πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν δημόσιους αποκεφαλισμούς Αυστραλών πολιτών, εντός της επικράτειας της χώρας.
Στην Ελλάδα όμως των Σα(χλα)μαράδων και του νεοταξίτικου προοδευτισμού, ψηφίζονται «αντιρατσιστικές» αηδίες που ποινικοποιούν ακόμη και την ανάδειξη αυτών των ζητημάτων, και χτίζονται τζαμιά για να διευκολύνεται η δράση των ισλαμοφασιστικών συμμοριών που δρουν ανεξέλεγκτα στη χώρα, ενώ για τον πραγματικό κίνδυνο… όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, με πρώτους τους σφετεριστές της κυβερνητικής εξουσίας.

  • Δεύτερον: Η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, η οποία απεκάλυψε την μειοδοτική όσο και δόλια στάση Βενιζέλου που απεδέχθη αναντίρρητα την τουρκική προκλητικότητα που ήθελε την αυτοδίκαια κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή συζήτηση για την τρομοκρατία της ISIS, κατηγόρησε τον Ερτογάν ότι στέλνει εποίκους στα κατεχόμενα και ιδρύει ισλαμικά ιερατεία/εκκολαπτήρια φανατικών μουσουλμάνων.

Μετά λοιπόν από αυτές τις εξελίξεις και με δεδομένο ότι…

  • Η Μέση Ανατολή φλέγεται και ο ισλαμικός εφιάλτης συμπεριλαμβάνει στα δολοφονικά του σχέδια και την Ελληνική επικράτεια.
  • Τα Βαλκάνια φλέγονται και οι πρόσφατες εξελίξεις στη Βοσνία και το Κόσσοβο με την άμεση ανάμειξη θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών σε πρακτικές απροκάλυπτης στήριξης του ισλαμικού κράτους.
  • Τα Σκόπια παίρνουν φωτιά με την ανάδειξη της «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας» από τα επιτελεία του Αλβανικού εθνικισμού…

Δικαιούμαστε αν μη τι άλλο να ρωτήσουμε…

  • Τι στο διάβολο σκοπεύει επιτέλους να κάνει το πολιτικό παρασιτολόι που σφετερίζεται την πολιτική εξουσία στη χώρα, και μοχθεί για την υλοποίηση του κατοχικού προγράμματος των πολιτικών και οικονομικών συμμοριών???
  • Σκοπεύει να συναισθανθεί το μέγεθος της ευθύνης του και να θέσει τη χώρα σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας, ή τελικά θα αρκεστεί να δηλώσει σοκαρισμένο όταν ξεσπάσει (πράγμα που απευχόμαστε) η όποια επικίνδυνη προβοκάτσια εντός της Ελληνικής επικράτειας???
  • Σκοπεύει επιτέλους να λάβει τα όποια απαραίτητα μέτρα πρόληψης του κακού ή θα αρκεστεί να δηλώσει έκπληκτο και συντετριμμένο, όταν το πρώτο ελληνικό κεφάλι θα αποκαθηλωθεί στην Ομόνοια από το μαχαίρι κάποιας αδίστακτης συμμορίας  ισλαμοφασιστών που οργανώνει ανενόχλητα της δράση της, υπό τη σκέπη και τη προστασία του τραβεστί αντιρατσιστικού???


Σχετικά μας άρθρα...

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΙΩΠΗΛΟΙ 

ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ - ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΓΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ???

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - Σσσσ... ΟΙ ΣΑ(χλα)ΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ???

ΠΥΡΗΝΕΣ "ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΙΩΠΑ???

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ - ΨΑΧΝΟΥΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΙΛΛΥΡΙΔΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου