Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Με αφορμή συζήτηση για την τρομοκρατία της ISIS, η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΚ Ελένη Θεοχάρους, κατηγόρησε τον Ερτογάν ότι στέλνει εποίκους στα κατεχόμενα και ιδρύει ισλαμικά ιερατεία/εκκολαπτήρια φανατικών μουσουλμάνων...

http://assets.philenews.com/data/2014/09/18/etheocharous-ta-katechomena-einai-en-dynamei-islamiki-apeili-th.jpg

«Η μουσουλμανική απειλή δεν είναι εκτός αλλά εντός Ευρώπης». Αυτό δήλωσε ενώπιον της Ολομέλειας  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κ. Θεοχάρους, τονίζοντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε δημόσια την πρόθεση του να...
συνεχίσει τον εποικισμό της Κύπρου και να στέλνει απρόσκοπτα μουσουλμάνους εποίκους στην κατεχόμενη Κύπρο, ενώ παράλληλα αυξάνονται σαν μανιτάρια τα μουσουλμανικά ιερατεία και οι λοιποί θρησκευτικοί χώροι λατρείας  όπου γίνεται πλύση εγκεφάλου στους μικρούς μουσουλμάνους. Με άλλα λόγια, τα κατεχόμενα είναι εν δυνάμει ισλαμική απειλή, πρόσθεσε.

Δεν είμαστε, είπε, εναντίον των απλών καλών μουσουλμάνων που είναι και αυτοί θύματα της τρομοκρατίας του παγκόσμιου χαλιφάτου, το οποίο, πρόσθεσε, τροφοδοτείται από χώρες όπως η Τουρκία και το Κατάρ.

Η ισλαμική τρομοκρατία της ISIS, τόνισε η κ. Θεοχάρους, ήταν αποτέλεσμα κακών εκτιμήσεων υποτίμησης της ισλαμικής απειλής. Το μοντέλο της Τουρκίας, στο οποίο στηρίχθηκε η Ευρώπη για να γεφυρώσει τις διαφορές με τη Δύση απέτυχε.

Αντίθετα, υπάρχουν αναφορές  ότι η Τουρκία  τροφοδοτεί την ISIS  μέσω της πώληση πετρελαίου στη μαύρη αγορά. Η κ. Θεοχάρους υποστήριξε ότι εάν  δεν υπάρξει συγκροτημένη αποτρεπτική στρατηγική από την ΕΕ και τους συμμάχους, η ISIS θα  συνεχίσει να δρα παντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου