Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ - ΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Να τι λέγαμε μόλις λίγες ώρες νωρίτερα αναφερόμενοι στις επικίνδυνες διαστάσεις που προσλαμβάνει ο παροξυσμός του Αλβανικού εθνικισμού, εφιστώντας την προσοχή στην επικίνδυνη ηγεσία του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών...


"Πόσο αποσυνδεδεμένες είναι αυτές η προκλήσεις και η κλιμάκωσή τους που πρόκειται να ενταθεί, από τη γεωστρατηγική στέγη που τους προσέφερε μόλις ελάχιστες μέρες νωρίτερα ο ίδιος ο Ερντογάν που...
μίλησε για την ανάγκη να ξανασυμπεριλάβει υπό τη σκέπη του το ισλαμικό τόξο την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων???"  Αυτά λέγαμε μεταξύ άλλων σε σχετικό μας άρθρο με τίτλο:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΑ - Η ΦΟΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟ

Να και η είδηση από τον "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ"
Πρόκειται για μία είδηση που συνιστά άμεση επιβεβαίωση των επισημάνσεών μας με τρόπο δραματικό.

Τα Σέρβικα ειδησιογραφικά πρακτορεία έκαναν γνωστό ότι " Οι Τούρκοι απειλούν τη Σερβία" προειδοποιώντας ότι η σημαία της μεγάλης αλβανίας θα κυματίσει στις 23 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι.
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Μπεσίκτας ανακοίνωσαν ότι στις 23 Οκτωβρίου κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας θα ξεδιπλώσουν τη σημαία της μεγάλης αλβανίας στο στάδιο. Σύμφωνα με τα Σέρβικα ειδησιογραφικά πρακτορεία στα φόρουμ των οργανωμένων φιλάθλων της Μπεσίκτας λέγεται πως θα κυματίσει ξανά η αλβανική σημαία και υπόσχονται ότι αυτοί θα κυματίσουν ξανά τη σημαία της μεγάλης αλβανίας στο Βελιγράδι.
Οι τούρκοι νιώθουν μαγεμένοι με την μεγαλειώδη ιδέα των ερυθρόμαυρων φιλάθλων και υπόσχονται ότι θα κάνουν το ίδιο στον αγώνα Παρτιζάν - Μπεσίκτας στις 23 Οκτώβρη αγώνας που διεξάγεται για τη φάση του Europa league. 
Ταυτόχρονα σύμφωνα με αυτούς δεν θα λείψει από αυτόν τον αγώνα και η σημαία του Κοσόβου.

Μετά από αυτάμένει καμία απορία ακόμη που πρέπει να λύσουμε ατα προσκυνημένα κεφάλια της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας???

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου