Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΟΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ - ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ

Το πρόβλημα δεν είναι να επικαλεστούμε ακόμη ένα περιστατικό, προκειμένου να αποδείξουμε το πόσο ξεφτιλισμένο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ, αφού σήμερα ακόμη και οι πέτρες γνωρίζουν πως τα αδίστακτα στελέχη του μόνο ως επικίνδυνα παράσιτα λειτούργησαν ασελγώντας πάνω στο κουφάρι της χώρας...



γράφει ο REPORTO

Άλλωστε αυτό το πολιτικό έκτρωμα, γεννημένο και γαλουχημένο στα εργαστήρια της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να λειτουργήσει ως πουτάνα μήτρα που με τη σειρά της...
γέννησε, λαμόγια, στελέχη βουτηγμένα μέχρι το λαιμό στη σαπίλα και σε κάθε βρωμιά, αλλά και επικίνδυνους μειοδότες που δυστυχώς για τη χώρα, διαχειρίστηκαν τις τύχες της, σε κρίσιμες εποχές.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δυστυχώς και πάλι για τη χώρα, εξ αιτίας γελοίων ψηφοφόρων που όπως θα δείτε παρακάτω δε διστάζουν να ξεβρακώνονται, αυτή η άθλια πολιτική συμμορία με πρωταγωνιστές ελεεινούς ολετήρες, συνεχίζει να εμφανίζεται ως δύναμη εγγύησης για τη δήθεν σωτηρία μιας χώρας που οδήγησε στην καταστροφή.

Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, πως δε δικαιούμαστε πλέον να εναποθέσουμε την τιμωρία αυτού του επικίνδυνου εκτρώματος στην κρίση της ιστορίας.

Η παραδειγματική τιμωρία του αυγού του φιδιού καθώς και η φυσική τιμωρία των επικίνδυνων πρωταγωνιστών του, πρέπει να είναι υπόθεση όλων μας, και να μην επιτρέψουμε να ξεπλυθεί κανείς απ όλους αυτούς που βουτάνε σωρηδόν στο καθαρτήριο του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοδοξώντας να αποδοθούν και πάλι αμόλυντοι στην κοινωνία, πλαισιώνοντας αυτή τη φορά, το νέο σοσιαλδημοκρατικό έκτρωμα που γεννιέται για να αντικαταστήσει το παλαιό ΠΑΣΟΚ.

Παραθέτουμε στη συνέχεια από την iefimerida, το ρεπορτάζ που είναι και δεικτικό της απόλυτης ξεφτίλας τους, και συνιστούμε αντί άλλου σχολιασμού να διαβάσετε τη σχετική μας ανάρτηση για την πρασινομούρικη τσογλαναρία.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σε συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτύου, για να γίνει έκτακτο Συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ και να εκδιωχθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχουν αποδυθεί στελέχη που πρόσκεινται στον Γιώργο Παπανδρέου.
Εδώ και μέρες ανώνυμα στελέχη αναρτούν κείμενα εναντίον του σημερινού ΠΑΣΟΚ και εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου και προπαγανδίζουν το «όραμα» του Γιώργου Παπανδρέου να σώσει το όνομα ΠΑΣΟΚ και την παράταξη.
Ενδεικτικό είναι το σημερινό δημοσίευμα στην (άγνωστη) ιστοσελίδα «Avaaz.org - Ψηφίσματα Πολιτών», η οποία ισχυρίζεται ότι έχουν ήδη συλλεγεί 196 υπογραφές για τη διεξαγωγή έκτακτου Συνεδρίου και ρίχνει το σύνθημα:

«196 υπογραφές. Ας φτάσουμε τις 2.000», αφού απαιτούνται πράγματι 2.000 υπογραφές για να συζητηθεί το θέμα διεξαγωγής έκτακτου Συνεδρίου στα κομματικά όργανα. Στην ίδια ιστοσελίδα δημοσιεύεται η εξής υβριστική φωτογραφία για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ως μια προσπάθεια να απαξιωθεί ο πρόεδρος του κόμματος.



Γράφει το ανώνυμο στέλεχος στη διακήρυξη:
«Σύντροφοι σοσιαλιστές, σοσιαλδημοκράτες, προοδευτικοί, παραγωγικοί, αξιοκράτες, αυτόνομοι, ανήσυχοι, ασυμβίβαστοι, πολιτικά άστεγοι. Ελάτε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια να σώσουμε τον προοδευτικό χώρο με την μακρύτερη ιστορική διαδρομή μετά την μεταπολίτευση στην Ελλάδα. Ένα πολιτικό σπίτι που εκπροσώπησε γενεές προοδευτικών δυνάμεων σε αυτή τη χώρα.

Ζητάμε την έναρξη των διαδικασιών έκτακτου συνεδρίου του κινήματος από την βάση, χωρίς λίστες και εκλογή νέου προέδρου μετά το πέρας του συνεδρίου, επίσης από τη βάση.
Όχι για τους ανθρώπους που εισέβαλαν σε αυτόν τον χώρο από δίψα για εξουσία, όχι για εκείνους που καρπώθηκαν τις επιτυχίες του παρελθόντος για να εκπληρώσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, όχι για αυτούς που μετάλλαξαν τον χαρακτήρα του κινήματος κόντρα στο λαϊκό του έρεισμα, όχι για αυτούς που μας πρόδωσαν. Όχι για τον Παπανδρέου "τον ίδιο", αλλά για την πολιτική του ατζέντα που δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Για τις διαχρονικές αξίες που κουβαλάει αυτός ο χώρος από την ίδρυση του και όλους εμάς που τις σεβόμαστε, για τα ιστορικά του συνθήματα που είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα που μπόρεσε και ένωσε όλους εμάς, γιατί μπορεί να μας φέρει κοντά και πάλι.
"Πάμε" λοιπόν να το πούμε σε όλους
"Πάμε" να αυτο-οργανωθούμε, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε Δήμο, Νομό, Περιφέρεια
"Πάμε" να διώξουμε τους παρασιτικούς κι έπειτα να ενωθούμε!

Για...
ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

"Π Α Μ Ε" σύντροφοι! Καλό μας αγώνα...»

Σχετικό μας άρθρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου