Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

Καταλάβατε τώρα ότι δεν είναι σωτήρες αλλά συμμορία εκβιαστών??? Καταλάβατε άραγε ότι απέναντί μας δεν υπάρχουν «εταίροι και σύμμαχοι», αλλά μια μαφιόζικη πλανητική συμμορία που προβαίνει σε αδίστακτο πλιάτσικο πάνω από το κουφάρι της Ελλάδας, και πως το αύριο της Ελληνικής κοινωνίας, τους είναι παντελώς αδιάφορο???


Καταλάβατε άραγε ότι υπαλληλίσκοι αδίστακτοι με εντολές των αφεντικών τους, δε διστάζουν να κάνουν καψόνια απίστευτα στις προσκυνημένες δουλίτσες που έφεραν σε πέρας όλη τη βρώμικη δουλειά και οδήγησαν την κοινωνία στην απόγνωση???

Μόνο που οι προσκυνημένες δουλίτσες είναι αναλώσιμες. Η πατρίδα μας όμως οφείλει να μην είναι. Η αξιοπρέπειά μας οφείλει να μην είναι. Τα όνειρα των παιδιών μας δικαιούνται να μην εξαργυρωθούν στο όνομα της προσμονής ενός αποβλακωμένου λαού που προσβλέπει στο απόλυτο τίποτε.

Οι «εταίροι και δανειστές», όπως συνήθισαν να τους αποκαλούν τα ελληνόφωνα ανδρείκελά τους, δε θέλουν τη σωτηρία της χώρας αλλά τον καθολικό της αφανισμό. Για σένα που ακόμη αρνείσαι  να το δεις και επιμένεις να παραμυθιάζεσαι, μάθε πως στο τέλος αυτού του ατελεύτητου και διαρκώς εντεινόμενου εκβιασμού, δεν υπάρχει η σωτηρία που σου έταξαν, αλλά η κόλαση και η απόλυτη δυστυχία.

Αυτή η μαφιόζικη συμμορία που κρατά στο χέρι το επίορκο πολιτικό προσωπικό τη χώρας δεμένο χειροπόδαρα, δε προσβλέπει σε ένα καλύτερο αύριο γι αυτό το λαό, που...
θα το κάνουν καλύτερο οι δήθεν «διαρθρωτικές αλλαγές» για τις οποίες μιλούν. Στην απόλυτη καταδυνάστευση της Ελληνικής κοινωνίας προσβλέπει. Στο διαμελισμό της πατρίδας μας και στον αφανισμό του λαού της προσβλέπει.

  • Δε το βλέπετε πως ξεφτιλίζουν τα ίδια τα ανδρείκελα που τους υπηρέτησαν προδίδοντας την εμπιστοσύνη σας???
  • Δε βλέπετε πως τους τρίβουν στα μούτρα τις αποφάσεις του «κοινοβουλίου» τους, θυμίζοντας σε όλους ότι το κοινοβούλιο είναι κατοχικό???
  • Δε βλέπετε πως τους πατσαβουριάζουν τον προϋπολογισμό της δυστυχίας που κατέθεσαν, ζητώντας ακόμη περισσότερη δυστυχία, απαιτώντας ακόμη περισσότερο αίμα, επιδιώκοντας ακόμη περισσότερους νεκρούς???
Σε τι προσβλέπετε πια??? Ποιόν ήλιο θ αφήσουν να ανατείλει για να ξημερώσει η όποια καλύτερη μέρα???

  • Οι καλύτερες μέρες δε θα έρθουν ποτέ αν τις εναποθέσουμε στη σκυταλοδρομία των «σωτήρων». Οι παρόντες «σωτήρες» κατέρρευσαν στο βούρκο της δουλικότητάς τους, και οι παρκαρισμένοι «σωτήρες» αποκαθηλώθηκαν πριν καλά – καλά παραλάβουν στο χέρι τη σκυτάλη.
  • Οι καλύτερες μέρες δε θα έρθουν ποτέ, αν στο βωμό της αξιοπρέπειάς σου, δε θυσιάσεις με μέσο την παραδειγματική τιμωρία τους, όλους αυτούς που δε δίστασαν να θυσιάσουν κι εσένα και την πατρίδα σου. 
Όλα αυτά τα πολιτικά ρεμάλια που σε εκβίασαν με τους μισθούς και τις συντάξεις, για να σου αφανίσουν σήμερα τρία χρόνια μετά… Και τους μισθούς… Και τις συντάξεις… Και την πατρίδα σου που θα έσωζαν, όσο εσύ επέμενες καρτερικά να μασάς το παραμύθι που σου σέρβιραν.

Αυτοί ξεφτιλίστηκαν και κατέρρευσαν. Όσο για σένα... 

Εξέγερση ή αφανισμός… 

Αυτό είναι το μοναδικό σου δίλημμα, και όχι τα φούμαρα που σου πουλούν για σωσμένες πατρίδες. Σωσμένες πατρίδες δε μπορούν να υπάρξουν με γενίτσαρους και Εφιάλτες στο τιμόνι… 

Αυτό λοιπόν είναι το μοναδικό δίλημμα, και σ αυτό το δίλημμα πρέπει να απαντήσεις τώρα. Την πολυτέλεια του αύριο δυστυχώς αλλά δε τη διαθέτουμε...


Σχετικό μας άρθρα...

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑΝ... ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου