Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ "ΔΡΑΠΕΤΗΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ "ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ"???

Προφανώς δεν έχουμε απέναντί μας τον πολιτικά έντιμο πολιτικό με τον ακλόνητο και μπεσαλίδικο πολιτικό λόγο, που ξέρει πάντα να εννοεί αυτό για το οποίο δεσμεύεται…


Ο βίος και η πολιτεία του πολιτικού ανδρός, η σύνθεση της κυβέρνησής του,  η προσωπική του στάση στα κορυφαία ζητήματα της εθνικής αξιοπρέπειας αλλά και η συνολική πολιτική του παρουσία, μόνο περί του αντιθέτου πείθουν ακόμη και τον πλέον καλοπροαίρετο.

Ο λόγος λοιπόν για τον οποίο ο πρωθυπουργός επιμένει στη λογική των «καθαρών λύσεων» δείχνοντας αποφασισμένος να πάει ακόμη και σε εκλογές αποκλείοντας κάθε άλλη λύση στην περίπτωση που δε του βγει το εγχείρημα και δεν εκλεγεί από αυτή τη βουλή πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ένας και μοναδικός.

Είναι γιατί μέσα από αυτό το απόλυτο και καταλυτικό δίλημμα των εκλογών, ο πολιτικός που έχει ταυτιστεί με τον πολιτικό εκβιασμό και την πολιτική αποστασία, ο πολιτικός που προκειμένου να υπηρετήσει την πολιτική του ματαιοδοξία, δε διαθέτει ηθικούς φραγμούς ούτε καν στον προσωπικό του αυτοεξευτελισμό, επιχειρεί και ποντάρει στον...
ανελέητο εκβιασμό των καιροσκόπων του κοινοβουλίου που ξέρουν καλά πως θα τους φάει το μαύρο σκοτάδι μετά τις βουλευτικές εκλογές, αν και όποτε αυτές γίνουν.

Οι «καθαρές λύσεις» λοιπόν τις οποίες φαίνεται να προκρίνει ο δηλωσίας πρωθυπουργός, δεν είναι παρά ένα ακόμη βήμα στον κατήφορο της ηθικής του κατάπτωσης, και σ αυτή την ολέθρια διαδρομή αναζητεί συνοδοιπόρους που ενδίδοντας στον πολιτικό εκβιασμό, θα εξασφαλίσουν αυτοί το μισθό τους, και ο ίδιος την πολυπόθητη σανίδα σωτηρίας που εναγωνίως επιθυμεί.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικά μας άρθρα...

ΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ - ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ – ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου