Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΡΗΜΑΔ... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ

Αποχωρητήριος σπαραγμός ή αλλιώς... "Θρήνος και οδυρμός στο αποχωρητήριο" - Δεκανίκι της Κατοχής μέχρι να βγει η ψυχή του...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/12/23/resized/sam_kouvelis_566_355.jpg

Κανονικό αποχωρητήριο κατήντησε το παραμάγαζο της ΡΗΜΑΔ. Η μια φουρνιά αποχώρησε απο το τσίρκο, φιλοδοξώντας να τηρήσει ο "μπεσαλής" την υπόσχεσή του, και να τους καμαρώσει έτσι έστω και για λίγο, η μανούλα τους στην...
καρέκλα του υπουργού. Διαβατήριο στο φτηνό τους όνειρο, η υπερψήφιση της Κατοχικής διοίκησης μαζί με τους παληκαράδες της Χρυσής Αυγής.

Η δεύτερη φουρνιά αποχώρησε κι αυτή από το τσίρκο, για να βουτηχτεί στα ποταμίσια λασπόνερα με διαβατήριο επίσης την υπερψήφιση της Κατοχικής διοίκησης, και πάλι μαζί με τους παληκαράδες της Χρυσής Αυγής.

Σε ότι απέμεινε στο κόμμα των πέντε ημερών (αφού τόσες του απομένουν), ετοιμάζεται να ξανα-απευθυνθεί ο δωσίλογος πρωθυπουργός για ν αποσπάσει και τα ρέστα του εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας.

Μήπως ήρθε η ώρα να ξανακόψουν τα χέρια τους οι κοψοχέρηδες που έστειλαν στο κοινοβούλιο της ντροπής, αντισυστημικούς και τσίρκουλα της κυβερνώσας??? Ή μήπως να ξαναψηφίσουν "ποτάμι" γιομάτο με νερόφιδα, και να αφήσουν το κόψιμο για μετά???

Ημέρες ντροπής αναβίωσαν και σήμερα με την ξένη κατοχή παρούσα... Δωσίλογοι και Τσιριμώκοι εις σάρκαν μια, με στόχο τη στηριξη της κατοχικής διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου