Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

"ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ" - ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ - ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΑΣ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ

Χέρι χέρι βρέθηκαν ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέντ Νταβούτογλου με τον ηγέτη της παλαιστινιακής Χαμάς Χαλέντ Μασάαλ σε έκτακτη επίσκεψη του δεύτερου στην Τουρκία, προκειμένου να παρακολουθήσει το συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στο Ικόνιο...

Χέρι χέρι Νταβούτογλου και Χαμάς υπό τις κραυγές «Αλλάχ Ακμπάρ»

Ο Μασάαλ μπήκε στην αίθουσα αλα… μπρατσέτα με τον Νταβούτογλου με τα μέλη του κόμματος να χειροκροτούν και να φωνάζουν Αλλάχ Ουάκμπαρ (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος). Πέρα από το γεγονός ότι οι ισλαμιστές φώναζαν το...
σύνθημα το οποίο σκούζουν οι τζιχαντιστές -ισλαμοφασίστες όταν επιτίθενται ενάντια σε Κούρδους, Σύρους και Ιρακινούς, η σημειολογία της εικόνας των δύο πολιτικών ανδρών είναι τρομερά ισχυρή.

Αποτυπώνει με τον πλέον αδιάσειστο τρόπο το βρώμικο ρόλο που διαδραματίζουν παλαιστινιακές δυνάμεις που έχουν αναλάβει τα ηνία του κινήματος, λειτουργώντας ως δεκανίκι της Τουρκίας στο μαλακό υπογάστριο του Ισραήλ για να προωθήσουν τα τουρκικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή.
Στην ομιλία του ο Μασάαλ με τον Νταβούτογλου, εμμέσως πλην σαφώς έκαναν λόγο για επέμβαση στην Ιερουσαλήμ και «διάσωσή της».


«Ένα ισχυρό Ικόνιο και μια ισχυρή Τουρκία σημαίνουν μια ισχυρή Ιερουσαλήμ. Ινσαλάχ (με το θέλημα του Θεού), ο Θεός είνα μαζί σας και μαζί μας για τη νίκη. Μια δημοκρατική, ανεπτυγμένη και σταθερή Τουρκία αποτελεί μια πηγή δύναμης για όλους τους Μουσουλμάνους. Ακριβώς όπως οι άνθρωποί σας προστάτευσαν την Ιερουσαλήμ, το τζαμί Αλ Ακσά και την Παλαιστίνη, θα σώσουμε και πάλι στο μέλλον την Παλαιστίνη και την Ιερουσαλήμ», τόνισε στην ομιλία του στο συνέδριο.
Το tribune.gr έχει ταχθεί αναφανδόν εδώ και καιρό υπέρ της ένταξης της Ελλάδας στον άξονα των ANA (Ancient Nations Alliance) στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, καθώς οι γεωπολιτικές εξελίξεις καθιστούν απαραίτητη τη σύμπραξη με Αίγυπτο, Ισραήλ, Κύπρο και Κούρδους.

Όταν όλοι έχυναν κροκοδείλια δάκρυα για την Παλαιστίνη, εμείς κρούαμε τον κώδωνα του κινδύνου για τη στάση της χώρας απέναντι στο Μεσανατολικό, καθώς οι Παλαιστίνιοι πλέον έχουν περάσει στο απέναντι στρατόπεδο και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το PLO του παρελθόντος, το οποίο είχε διαχρονικά τη συμπάθεια του ελληνικού κοινού.

Οι Παλαιστίνιοι έχουν δεθεί στο άρμα της Τουρκίας και προσβλέπουν σε μία ισλαμοποίηση όλης της νοτιοανατολικής λεκάνης της Μεσογείου, υπό την προστατευτική φτερούγα του «σουλτάνου» Ερντογάν.

Ακρογωνιαίος λίθος στην επίτευξη του στόχου τους είναι και το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο επιχειρεί με προπέτασμα καπνού τη Σαρία και τη τζιχάντ να εξασφαλίσει τους ενεργειακούς κόμβους που κρίνει απαραίτητους η Τουρκία.


Σχετικό μας άρθρο...

ΧΑΜΑΣ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου