Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΞΕΡΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ

Εκρηκτικό μηχανισμό τύπου “χελώνας” εντόπισαν οι πυροτεχνουργοί στο αυτοκίνητο που εξερράγη στην Αττική Οδό στις 07:30 το πρωί. Η έκρηξη έγινε ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει...

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBRmeDgTxpZPcGb_8NuYj_2SgXtDXHGc_xqA_R52Wx1zuz28q6_Q

Όλα έγιναν στο 55ο χιλιόμετρο της Αττικής οδού στο ρεύμα προς Αθήνα. Ένα αυτοκίνητο τύπου smart στο οποίο επέβαιναν ένας...
άνδρας και μια γυναίκα ξαφνικά πήρε φωτιά, μάρτυρες άκουσαν μάλιστα έκρηξη.

Ο άνδρας οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του ενώ η γυναίκα συνοδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο εξερράγη εν κινήσει.

Αυτό σήμανε συναγερμό. Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Ασφάλειας, αλλά και πυροτεχνουργοί που ερεύνησαν το αυτοκίνητο.

Σχεδόν αμέσως εντοπίστηκαν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού.

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κάτω από το αυτοκίνητο στο σημείο όπου βρίσκεται το κάθισμα του οδηγού έναν εκρηκτικό μηχανισμό, τύπου “χελώνα” που προσκολλάται δηλαδή στα μεταλλικά μέρη του αυτοκινήτου.
Όλα δείχνουν πως η έκρηξη δεν έγινε όταν ο οδηγός έβαλε μπροστά τη μηχανή, αλλά αρκετή ώρα μετά και ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει.

Από την έκρηξη το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Από θαύμα γλίτωσε η γυναίκα που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία. Δούλευε σε γνωστό κλαμπ της περιοχής της Γλυφάδας ως πορτιέρης και τώρα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου