Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΣΒΟΛΗ 3.000 ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

Τρεις χιλιάδες (3.000) Ελληνες πολίτες μουσουλμάνοι που βρίσκονται στην Τουρκία έρχονται στην Θράκη για να ψηφίσουν στις εκλογές...

Image

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του αυτοχαρακτηριζόμενου ''Συνδέσμου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης'' (ακριβής μετάφραση του ανυπόστατου τίτλου), κ. Taner Mustafaoglu που δημοσιεύει η Hurriyet.

Η ανακοίνωση - που είναι ''αντίγραφο'' της επίσημης προπαγάνδας της Άγκυρας αφού μιλά για...
δήθεν Τουρκους της Θράκης- αναφέρει :''Στις εκλογές που θα λάβουν χώρα την Κυριακή στην Ελλάδα 17 είναι οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της ''τούρκικης κοινωνίας'' της Δυτικής Θράκης. 

Είναι δικαίωμα όλων που απορρέει από την αρχή της δημοκρατίας να θέτουν υποψηφιότητα στις εκλογές. Υπό την έννοια αυτή, ως ''Σύνδεσμος Αλληλεγγύης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης'', που είναι ο μόνος εκπρόσωπος, με τα 16 παραρτήματά του, από το 1946 των Δυτικοθρακιωτών που ζούνε στην Τουρκία, αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλους τους υποψηφίους.

Παρακολουθήσαμε με προσοχή το τηλεοπτικό πρόγραμμα στο Rumeli TV, στο οποίο παρουσιάσθηκαν οι θέσεις των 3 βουλευτών μας, του Ahmet Haciosman (ΠΑΣΟΚ), του Huseyin Zeybek (ΣΥΡΙΖΑ), και Ayhan Karayusuf (ΣΥΡΙΖΑ). Ο Σύνδεσμός μας, προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή  στις εκλογές, των Ελλήνων υπηκόων που ζούνε στην Τουρκία, θα ναυλώσει την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου, λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από την Κωνσταντινούπολη, την Προύσα, τη Σμύρνη, το Αντάπαζαρι, το ίζμιτ και την Ανδριανούπολη. Αναμένεται 3.000 ψηφοφόροι από την Τουρκία να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.  Η ιστορία έχει δείξει ότι οι Τούρκοι ψηφοφόροι της Δυτικής Θράκης ξέρουν να επιλέγουν αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν καλύτερα, αποφασίζοντας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση με τον πιο υγιή τρόπο. Και αυτή τη φορά στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον τον αριθμό των 3 βουλευτών μας. Για το λόγο αυτό, λέμε ‘Άντε Δυτικοθρακιώτες ομογενείς προς την κάλπη ..’''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου