Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ

Μόνο αηδία προκαλεί η συνεχιζόμενη προσπάθεια εκμετάλλευσης του θρησκευτικού φρονήματος από τον ηγέτη των κυβερνώντων για να κερδίσει χριστιανικούς ψήφους... 


του ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Εκμεταλλευόμενος την δεδηλωμένη αθεΐα της αντιπολίτευσης, δεν χάνει ευκαιρία να δίνει καλοστημένες παραστάσεις με θρησκευτικό «περιεχόμενο» για να παρασύρει αφελείς και καλοπροαίρετους Έλληνες ορθόδοξους να...
ψηφίσουν αυτούς που δεν δίστασαν να οδηγήσουν την χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή της μεταπολεμικής της ιστορίας και να εξοντώσουν το ορθόδοξο χριστιανικό φρόνημα με αλλεπάλληλα αντιχριστιανικά νομοσχέδια.
Τελευταίο άθλιο κρούσμα ηγούμενος γυναικείας μονής της βορείου Ελλάδας που προβάλλεται σαν διάδοχος του προσφάτως αγιοποιηθέντος πατρός Παϊσίου,  έστειλε σε μια «χριστιανίζουσα» γνωστή ιστοσελίδα το κάτωθι κείμενο που αναγράφει μεταξύ των άλλων και τα εξής : «Πριν είκοσι και πλέον χρόνια αναφερόμενος ο Γέροντας, (Παϊσιος) με μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του σημερινού πρωθυπουργού μου είπε: –Μετά από μερικά χρόνια Πρωθυπουργός της Ελλάδος θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς! Σήμερα πεπλήρωται κι αυτή η προφητεία. Προσωπικά συγκινούμαι ότι επί δικής του Πρωθυπουργίας έγινε η αγιοποίηση του πατρός Παϊσίου. Είναι γνωστό, ότι ο Γέροντας εκτός που ήτο ένας σύγχρονος μεγάλος Άγιος, ήταν και φλογερός πατριώτης. Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα, και δεν ήθελε με κανένα τρόπο να επιτρέψουμε να πέσει σε άθεους ανθρώπους. Αυτό το ορθόδοξο κράτος, όπου ευδοκεί ο Θεός, δεν πρέπει να το κυβερνούν άνθρωποι που δεν έχουν καμμία σχέση με την Εκκλησία, πολλώ δε μάλλον να είναι και εχθροί αυτής. Και αγωνιζόταν με όλες του τις δυνάμεις γι’ αυτό. Ο Πρωθυπουργός μας Αντώνης Σαμαράς έχει φόβον Θεού, ευλαβείται πολύ την Παναγία μας και αγαπά την πατρίδα μας υπέρ της οποίας διαθέτει τα χαρίσματά του, με τα οποία τον έχει προικίσει ο Θεός»!!!!

Εκτός του ότι δεν υπάρχει καμία μαρτυρία ούτε κάποιο γραπτό κείμενο για τα ανωτέρω, ιδού μόνο μερικά από τα επιτεύγματα του «θεοσεβή» πολιτικού που κάνει τα πάντα για την άγρα ορθόδοξων ψήφων στις προσεχείς εκλογές :
-Ψήφιση νομοσχεδίου στο ευρωκοινοβούλιο για την ανάδειξη της ομοφυλοφιλίας…
-Νομοί διάλυσης της οικογένειας και του γάμου…
-Κατάργηση Κυριακής αργίας…
-Ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών…
-Μετατροπή των θρησκευτικών σε θρησκειολογία…
-Κατάργηση θρησκευτικών αργιών στη δημόσια εκπαίδευση…
-Ευτελισμός των μυστηρίων της βαπτίσεως και του γάμου…

Πέραν όμως όλων αυτών των «χριστιανικών» αρετών του κυρίου αυτού, υπάρχει και η μασονική σκοτεινή του διάσταση : Το 1994 ένας αείμνηστος φίλος αγωνιστής που πολέμησε στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβίας υπέρ των ομόδοξων μας Σέρβων, είχε βγάλει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Λέσχη Μπίλντεμπεργκ -Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο». Γράφει στο βιβλίο του ο Τάσος Δαρβέρης τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: «Στις 27.09.1994, σε επικοινωνία μου με τον κ. Περικλή Κατσιούλα (σ.σ. στο περιοδικό Flash, τεύχος Ιούλιος 1992 και υπό τον τίτλο “Μυστικό Χρίσμα” είχε γράψει πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που πήρε μέρος στη συνάντηση της Λέσχης στο Εβιάν της Γαλλίας), με διαβεβαίωσε πως ο ίδιος ο κ. Σαμαράς του είχε πει προσωπικά, πριν από τη δημοσίευση του άρθρου, ότι είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε μία ακόμα συνέλευση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Πάντα κατά τις διαβεβαιώσεις του κ. Κατσιούλα, ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι για εκείνη την – κατά τα άλλα – άγνωστη συμμετοχή του στις εργασίες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είχε μεσολαβήσει ο φίλος του, γιος του μακαρίτη εφοπλιστή και πρώην ιδιοκτήτη της Τράπεζας Κρήτης Στ. Καρρά». Θυμάστε ότι η τράπεζα Κρήτης ήταν η πέτρα του μεγάλου σκανδάλου Κοσκωτά. 


Αλλά για τον στενό φίλο του κ Σαμαρά που τον μύησε στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στο ίδιο βιβλίο διαβάζουμε πως ήταν επί 18 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ. Τον διαδέχτηκε ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Δαυΐδ της Κόκα-Κόλα, που έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο κ. Καρράς το 2008 συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί προστασίας Αρχαιοτήτων» από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του εντοπίστηκαν μαρμάρινα αντικείμενα, αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες. Παρ’ όλα αυτά διετέλεσε «μέγας άρχων» του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως(!!!!), ενώ είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της… Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Αυτοί ήταν οι φίλοι του «θεοσεβούς» πολιτικού ηγέτη που… «αγαπούσε» ο όσιος Παϊσιος!
Σήμερα βρισκόμαστε σε μια μεγάλη και κρίσιμη καμπή για την ιστορία μας και για την ύπαρξη μας. Βρισκόμαστε ανάμεσα σε ένα άθεο πολιτικό, με ύποπτο υπερατλαντικό παρασκήνιο και σε ένα θεομπαίχτη υποκριτή που είναι όργανο ξένων αντεθνικών και αντιχριστιανικών συμφερόντων. Δυστυχώς σε αυτή την πιο κρίσιμη περίοδο αντί οι πραγματικοί ποιμένες να καθοδηγούν το ποίμνιο να αντισταθεί σε όλη αυτή την ανθελληνική αντί-ορθόδοξη λαίλαπα, έχουμε φαρισαίους και δοσίλογους της πίστεως μας που συνεργάζονται με τον κατακτητή και την μασονική προδοτική εξουσία.

Αίσχος! 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου