Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΤΟΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

Ενώπιον 3.000 ανθρώπων η Ντόρα Μπακογιάννη την Κυριακή έδωσε το σύνθημα καταψήφισης του Αντώνη Σαμαρά... 
 
Η Ντόρα έδωσε το σύνθημα να μαυρίσουν τον Σαμαρά
 
Στην κεντρική προεκλογική της ομιλία η κ. Μπακογιάννη, η οποία έχει συγκρουστεί ανοιχτά εδώ και καιρό για τις επιλογές Σαμαρά και υπουργείου Οικονομικών στο ζήτημα της... υπερφορολόγησης, έριξε την φαρμακερή μπηχτή στον όπως όλα δείχνουν απερχόμενο πρωθυπουργό με μία αναδρομή στο παρελθόν…

Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη, η οποία καθ” όλη την ομιλία της δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, ισχυρίστηκε ότι αυτοί που ανέτρεψαν την κυβερνηση Μητσοτάκη, κατέστρεψαν την χώρα. «Εάν το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ολοκληρωθεί σήμερα φίλες και φίλοι δεν θα ήμασταν σε αυτήν την κρίση» σημείωσε χαρακτηριστικά. Η καμπάνα όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει και ο πλέον αδαής δεν χτυπούσε για τον Αλέξη Τσίπρα που τότε ήταν στην… εφηβική του ηλικία.

Τη σκυτάλη από τη Ντόρα Μπακογιάννη πήρε εν συνεχεία σήμερα η πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία χθες προλόγισε την υποψήφια στην Ά Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία. Σε συνέντευξή της, την οποία σημειολογικά επέλεξε να παραχωρήσει στο ραδιοφωνικό σταθμό που απηχεί τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», η κ. Γιαννάκου, η οποία είναι γνωστό ότι πνέει μένεα κατά της νυν ηγεσίας του κόμματος, αποδόμησε πλήρως την στρατηγική εκφοβισμού της κοινής γνώμης που έχει υιοθετήσει το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ.

«Δεν λένε την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει ορυμαγδός, ούτε όμως κι εκείνοι που λένε ότι θα εξασφαλίσουν διαγραφή του χρέους» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου.

«Η αμοιβαία δαιμονοποίηση και τα κλισέ δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα» πρόσθεσε, ενώ χαρακτήρισε τη διαμάχη που γίνεται «λυπηρή» και «παρωχημένη».

«Δόξα τω θεώ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη ΝΔ, δεν θέλει να φύγουμε από το ευρώ», δήλωσε η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία δήλωσε πως «Από τις ελάχιστες καταθέσεις που έχω, δεν αποσύρω ούτε ένα ευρώ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου