Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑΣ Μ@ΛΑΚΑΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ

Όταν τελειώσει η παρέλαση των αυστραλοπίθηκων από την κάλπη... Οι μέχρι σήμερα τιμητές σου θα αρχίσουν να καταγράφουν, πόσοι ξεφωνημένοι κατάπιαν αμάσητο το παραμύθι τους. Η τηλεόραση θ αρχίσει να σε φασκελώνει για ότι έκανες όσο εσύ θα ξεγελάς τον εαυτό σου πως δε σε φασκελώνουν αλλά ενημερώνεσαι για τις επιλογές του "κυρίαρχου"… 


Και την ίδια στιγμή το παιδί η το εγγόνι σου θα σου θυμίζει πως στο σακάκι σου που άφησες κρεμασμένο στην καρέκλα, είναι ακόμη κολλημένο ένα χαρτί… «Μπαμπά… Εδώ γράφει: ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ» Τι και σε ποιόν θα το πεις τότε «κυρίαρχε»???

Σε λίγες ώρες λοιπόν θα κληθείς να ψηφίσεις. Η διαδρομή που θα σε φέρει μπροστά στην κάλπη  στις 25 του Γενάρη, ήταν μια μαρτυρική διαδρομή. Ήταν ο Γολγοθάς ενός ολόκληρου Έθνους, που ξεκίνησε την αποφράδα μέρα του Καστελόριζου, με τον εθνικό ολετήρα να παραδίδει την αξιοπρέπεια της χώρας στις συμμορίες της Κατοχής…

Ήταν μια διαδρομή ντροπής, καθολικού εξευτελισμού του προσκυνημένου πολιτικού προσωπικού της χώρας, αλλά πρωτίστως μια διαδρομή ταπείνωσης για όλους εμάς που ανεχτήκαμε αδιαμαρτύρητα αυτό το αίσχος.

Οι νεκροί συμπολίτες μας μόνο να ντρέπονται μπορούν για όλους εμάς που περιοριστήκαμε απλώς στο να διαβάζουμε καθημερινά το δελτίο δολοφονημένων.

Τα παιδιά μας, μονάχα ντροπή μπορούν να αισθάνονται για όλους εμάς που ανεχτήκαμε μια άθλια πολιτική σαβούρα να...
ασελγεί στο μυαλό μας και στο κουφάρι της προδομένης πατρίδας μας.

Η ιστορία μόνο να ντρέπεται μπορεί για όλους εμάς, γιατί μέσα στο θλιβερό συμβιβασμό μας, την υποχρεώνουμε να καταγράψει στα κατάστιχά της Παπαδήμιους, Καρατζαφέρηδες, Κουβέληδες και Βενιζέλους, Σα(χλα)μαράδες, Γεωργιάδηδες και τώρα Θεοδωράκηδες και πάλι Παπανδρέου.

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9kjxZtjkEaRj8sLb-8pmCYCmvh_DupBn38Mm_vOLJPKUjgThHΜόνο ντροπή και ξεπεσμό μπορεί να συνιστά για μια χώρα, το θράσος ενός ολετήρα που αποκαθηλώθηκε ταπεινωμένος και επιχειρεί να επιστρέψει και πάλι ως επίδοξος σωτήρας στη χώρα που ταπείνωσε με την υπογραφή και με τη δόλια στάση του.

Κι αυτό το αίσχος έχει ταυτότητα. Είναι η ταυτότητα που θα ξαναπάρεις στο χέρι, για να πας την Κυριακή στο εκλογικό τμήμα και να συστηθείς στην εφορευτική επιτροπή ως «κυρίαρχος».

Αρχίδια κυρίαρχος. Ένας μαλάκας σε συσκευασία αξιοπρεπούς πολίτη είσαι, ανίκανος ωστόσο να υπερασπιστείς την ίδια σου την αξιοπρέπεια. Και δε σε πειράζει καθόλου που είσαι μαλάκας. Σου αρκεί που το ξέρεις εσύ, αλλά δε θέλεις να στο φωνάζουν όλοι οι άλλοι. Γι αυτό και στο έκρυψαν υποκρινόμενοι πως πίνουν νερό στ όνομα σου.
  • Εσένα που πήδηξε θέλει να τον ψηφίσεις ξανά για να σε σώσει ο Αντώνης των Βοριδογεωργιάδηδων. Και θα το κάνεις μαλάκα για να μη διασαλευτεί το πρωκτογενές πλεόνασμα που βάφτηκε με το αίμα σου και θα θεμελιωθεί με το σπίτι σου που θα το κατασχέσουν.
  • Εσένα που ρήμαξε τα γηρατειά σου με το προδοτικό PSI, θα σου ζητήσει να τον ψηφίσεις ξανά ο αρχιτέκτονας της ατιμωρησίας των πολιτικών. Ο Βενιζέλος όμως έχει δυο εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό μαλάκα, και μια προδοσία να τον βαραίνει. Εσύ τι έχεις???
  • Σε σένα απευθύνεται και ο γυρολόγος με το σακίδιο – σωτήρας κι αυτός – για να ψαρέψει στ απόνερα της μαλακίας σου. Και δυστυχώς θα ψαρέψει.
  • Και ο μαϊντανός με το «αριστερό» πρόσημο, στην ηλιθιότητά σου ποντάρει για να εξασφαλίσει την πολιτική σου επιβίωση. Κουνέλης ήταν και ως λαγός της αθλιότητας θα παραμένει ζητώντας μερίδιο της ηλιθιότητάς σου, πουλώντας σου «αριστερή» υπευθυνότητα ενός σύγχρονου Τσιριμώκου.
  • Δυστυχώς και η αυτού αθλιότης ο ΓΑΠ σε σένα απευθύνεται. Και γιατί να μη το κάνει εδώ που τα λέμε. Αφού δεν απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία.
  • Και τα αδέσποτα του νεοναζισμού που υμνούν το δολοφόνο των λαών, τιμώντας όλους εκείνους που διέπρεψαν στο δωσιλογισμό και την κουκουλοφορία, σε σένα απευθύνονται πουλώντας πατρίδα και πράσινα αλόγατα.
Όλοι αυτοί λοιπόν τσιμπολογούν στο γήπεδο μιας ανατροφοδοτούμενης ηλιθιότητας και παρασιτοβιούν σε βάρος μις ολόκληρης χώρας. Σε τιμά αυτό???
  • Σε τιμά να πηγαίνεις στο παραβάν με το ψηφοδέλτιο της ντροπής στο χέρι και μ ένα αυτοκόλλητο που θα γράφει «ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ» κολλημένο στην πλάτη σου???
  • Σε τιμά να στοιχίζεσαι μαζικά πίσω από το νεότευκτο παπατζηλίκι, επειδή σου υπόσχεται να πάει να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της υποταγής σου???
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_0mgtVh_yszcPpnzV9jaGqeSubMi6K-6xDvWsFMWFrWTrM6aI
Ο "κυρίαρχος" ετοιμάζεται να ασκήσει
το κορυφαίο του πολιτικό δικαίωμα
Θα επαναδιαπραγματευτεί δηλαδή για λογαριασμό σου… Υπογράφοντας εξ ονόματος σου… Ένα χρέος που σου πέρασαν στο λαιμό για χρήμα πουποτέ δεν έφτασε στα χέρια σου… Κι εσύ θα αισθάνεσαι τρισευτυχισμένος για μια επιλογή υποταγής.
  • Χρωστάς τίποτε βρε μαλάκα???
  • Δανείστηκες χρήματα εσύ και οφείλεις να τα επιστρέψεις???
  • Δεν υπάρχουν υπογραφές στα δάνεια της ντροπής??? Δικάστηκε κανείς από τους υπογράφοντες??? Εκτελέστηκε κανείς από τους επίορκους και τους καταχραστές???
Πως διάολο λοιπόν θα δεχτείς να αποπληρώσεις ένα χρέος που δε φέρει πουθενά την υπογραφή σου???

  • Γιατί δεν έρχεσαι βρε κυρίαρχε να πληρώσεις και το δικό μου το δάνειο στον τραπεζίτη αφού είσαι τόσο μεγαλόκαρδος???
  • Πως διάολο θα δεχτείς να αποπληρώσεις ένα χρέος αποτυπωμένο σε κωλόχαρτα, με τίμημα την πατρίδα σου, την αξιοπρέπειά σου και τη ζωή σου???
  • Γιατί να το κάνεις??? Πήρες εσύ έστω ένα ευρώ από τα δισεκατομμύρια που παρέλασαν στις λογιστικές καρτέλες των συμμοριών που εμφανίζονται ως εταίροι σου???
  • Σε ενημέρωσε ποτέ κανείς που πήγαν αυτά τα λεφτά και με τι εγγυήσεις τα προσέφεραν αυτοί που σήμερα έχουν βάλει στο χέρι τη ζωή, την πατρίδα και την αξιοπρέπειά σου???
  • Εκατό κιλά χαρτί προσέφεραν ηλίθιε… Και με εκατό κιλά χαρτί σου βάζουν στο χέρι τη χώρα. Τι θα διαπραγματευτούν λοιπόν οι «ηγέτες» σου??? Το βάρος του κωλόχαρτου ή το κομμάτι της πραγματικής  περιουσίας σου που θα πλιατσικολογήσουν???
Όταν τελειώσει η παρέλαση των αυστραλοπίθηκων από την κάλπη... 
Οι μέχρι σήμερα τιμητές σου θα αρχίσουν να καταγράφουν, πόσοι ξεφωνημένοι κατάπιαν αμάσητο το παραμύθι τους. Η τηλεόραση θ αρχίσει να σε φασκελώνει για ότι έκανες όσο εσύ θα ξεγελάς τον εαυτό σου πως δε σε φασκελώνουν αλλά ενημερώνεσαι για τις επιλογές του "κυρίαρχου"… 

Και την ίδια στιγμή το παιδί η το εγγόνι σου θα σου θυμίζει πως στο σακάκι σου που άφησες κρεμασμένο στην καρέκλα, είναι ακόμη κολλημένο ένα χαρτί…
«Μπαμπά… Εδώ γράφει: ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ»

Τι και σε ποιόν θα το πεις τότε «κυρίαρχε»???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου