Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ουάου σύντροφοι του ΚΚΕ… Βάλατε πλώρη για «κάτω από τη βάση»??? Το ξέρετε ότι μετά δε θα έχει γυρισμό???

Και ξέρετε κάτι;;; Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε πως το 2,8% είναι πιο κοντά στο 4,5% απ ότι είναι το 8,5% για την «αναπλήρωση των απωλειών». Και καλές μεν οι αναλύσεις για τα εκλογικά ποσοστά του κόμματος και τη συνάρτησή τους με τους λαϊκούς αγώνες, αλλά να σας πω ένα μυστικό;;;...

Image

Φαντάζεστε πόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα, αν και λαϊκοί αγώνες βρεθούν σε απόλυτη κάμψη, και το κόμμα εκτός κοινοβουλίου??? Και ξέρετε κάτι??? Δε το έχετε αυτό το δικαίωμα. Κανείς δε σας το έδωσε και δε δικαιούστε να το παίρνετε αυθαίρετα στο όνομα των...
εμμονών και των απερίγραπτων ιδεολογημάτων.

Την κάνατε την πατάτα με τον Κατρούγκαλο και πέσατε στη μικροπολιτική παγίδα της Νέας Δημοκρατίας....

Την κάνατε επίσης την πατάτα με την επιτροπή για το λογιστικό έλεγχο του χρέους... Πάει καλά… Αντιπολίτευση κάνουμε όλα πρέπει να μας φταίνε…

Με την παρέλαση για την Εθνική επέτειο, και μάλιστα σε συνθήκες κατάφορης εθνικής ταπείνωσης, τι ακριβώς σας χαλάει σύντροφοί;;; Ποιο ακριβώς είναι το φαιδρό του όλου ζητήματος???
Το ότι γίνεται παρέλαση???
Το ότι γίνεται χωρίς κάγκελα???
Το ότι γίνεται μια προσπάθεια σχετικής μεταστροφής της αθλιότητας των τελευταίων χρόνων???

Δε θα έπρεπε δηλαδή να υπάρχουν μπάντες και φιλαρμονικές???
Δε θα έπρεπε αυτός ο λαός με κάποιο τρόπο να τιμήσει την κορυφαία εθνική επέτειο του Ελληνισμού???

Είναι κακό να φρεσκάρονται οι μνήμες της ιστορίας ακόμη και μέσα από τις παρελάσεις για μια κοινωνία???
Στις χώρες του Σοσιαλισμού δεν υπήρχαν παρελάσεις???

Θεμιτό το δικαίωμα του Κόμματος να παλεύει για τη ρήξη με τον Καπιταλισμό. Μαζί σας.
Αλλά μια χώρα, όσο παραμένει καπιταλιστική, δεν έχει εθνικές μνήμες και δεν πρέπει να τις τιμά???

Και εν τοιαύτη περιπτώσει, δε θα ήταν προτιμότερο, αντί να μιλά το ΚΚΕ για "φαιδρότητα" και «επικίνδυνο στοιχείο» να τονίσει πως η καλύτερη συμβολή τιμής στην εθνική επέτειο είναι η οριστική ρήξη με το ραγιαδισμό και η παραδειγματική τιμωρία των νεο-δωσιλόγων??? Να προειδοποιήσει τον ευάλωτο ΣΥΡΙΖΑ, να μη συρθεί στο δρόμο του ραγιαδισμού, που άνοιξαν οι προηγούμενες Φιλιππινέζες, και ν απαιτήσει από τα κυβερνητικά στελέχη να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της Εθνικής αξιοπρέπειας. Ναι της Εθνικής αξιοπρέπειας, γιατί υπάρχει και τέτοια σε συνθήκες καπιταλισμού.

Θα τροποποιούσε αυτό την γενικότερη πολιτική θέση του κόμματος για πάλη με στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού και για ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση???

Μήπως πρέπει να συνέλθουμε λίγο και να καταλάβουμε ότι δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, και ότι αυτή η κοινωνία έχει ανάγκη ακόμη και από αυτή την ανάταση, και ότι το ΚΚΕ οφείλει να καταδείξει και το δηλητήριο του ραγιαδισμού και τον άθλιο ρόλο των νεο-δωσίλογων, πέρα και ανεξάρτητα από την απανθρωπιά του καπιταλισμού???

Δυστυχώς σύντροφοι, αλλά τίποτε δεν είναι αυτονόητο σ αυτή τη ζωή. Ειδικά σήμερα που ο νεοταξίτικος εθνομηδενισμός επιχειρεί να εκμαυλίσει τα πάντα.  

Ο πατριωτικός λόγος οφείλει να είναι καθαρός, διαρκής, στοχευμένος και χωρίς εκπτώσεις. Ικανός να εμπνέει και να τροφοδοτεί τον εθνισμό της κοινωνίας, για να μπορεί να φράζει το δρόμο στο δηλητήριο του εθνικισμού. 

Θα πρέπει να θυμίζει σ αυτή την κοινωνία, πως η πατρίδα της είναι στοχοποιημένη και η μοναδική αιτία της στοχοποίησής της, δεν είναι το γεγονός ότι είναι καπιταλιστική.

Θα πρέπει να καταδεικνύει σ αυτή την κοινωνία, πως η υπεράσπιση της πατρίδας της και η έμπνευση μέσα από τους  εθνικούς αγώνες του λαού της δεν είναι μόνο ανεκπλήρωτο αλλά και πρώτιστο καθήκον.

Και θα πρέπει να θυμίζει σε όλους εμάς, πως το δικαίωμά μας να οραματιζόμαστε μια πατρίδα σοσιαλιστική, προϋποθέτει διατήρηση της πατρίδας. Προϋποθέτει μόνιμη ρήξη με τον εθνομηδενισμό και την εθνική απαξίωση. Προϋποθέτει διαρκές και σταθερό μέτωπο με το ραγιαδισμό και παραδειγματική τιμωρία των δωσιλόγων, όποια εποχή και με όποιο μανδύα και αν εμφανίζονται.

Αντιλαβού ή να το λιανίσουμε κι άλλο το πράμα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου