Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Ας δούμε λοιπόν πόσο ξεφτιλισμένοι είναι με μια ματιά...

Ήρθαν για να χορέψουν πεντοζάλη τις αγορές, και σήμερα διαπιστώνουν πως οι αγορές σφίγγουν όλο και περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό της Ελλάδας. Δεν το ήξεραν???...

Αποτέλεσμα εικόνας για κυβερνηση συριζα

Ήρθαν για ν αποκαταστήσουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ευρώπης. Έτσι έλεγαν. Και σήμερα ομολογούν πως η «άλλη πλευρά» (δεν έχει όνομα αυτή η …άλλη πλευρά), τους εξαναγκάζει σε άτακτη υποχώρηση. Δε το περίμεναν??? Σεβασμό και κατανόηση περίμεναν???

Ήρθαν υποσχόμενοι να διαχειριστούν την καθημερινότητα για το καλό του λαού, και σήμερα δηλώνουν πως... θα κάνουν τα πάντα «για το καλό της διαπραγμάτευσης». Τι είναι άραγε η διαπραγμάτευση που πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί και γιατί είναι θέσφατο πως η σωτηρία της προϋποθέτει ένα νέο γύρο, ακόμη πιο ταπεινωτικό, γενικευμένης ανθρωποθυσίας???

Ήρθαν για να καταργήσουν πολλά, κι ένα από αυτά τα πολλά είναι ο ΕΝΦΙΑ. Και σήμερα δηλώνουν (Βαρουφάκης) πως: «Βάζουμε για λίγο στην άκρη τον ΕΝΦΙΑ για το καλό της διαπραγμάτευσης». Τι λέτε ωρέ τσαπερδόνες??? Αν δηλαδή από τη μία μεριά είναι το καλό της διαπραγμάτευσης κι από την άλλη μεριά το καλό του λαού, εσείς εκλεγήκατε για να μεριμνήσετε για το καλό του λαού και τελικά ασχολείστε με το καλό της διαπραγμάτευσης με κόστος για το λαό???

Κυριάκος Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου