Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Με το φερετζέ της περηφάνιας στο βηματισμό της δουλοπρέπειας

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια καινούρια συμφωνία. Κι όμως, αυτή η συμφωνία θα έπρεπε πάση θυσία να εμποδιστεί... 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ χατζηνικολαου

Και θα έπρεπε να εμποδιστεί, γιατί το τίμημα της συμφωνίας, αντικειμενικά θα είναι πολλαπλάσιο από το όποιο τίμημα της μη συμφωνίας και εν τέλει της ρήξης με τις συμμορίες των εκβιαστών.

Αυτή τη συμφωνία, δε την έχει ανάγκη η Ελλάδα και οι πολίτες της. Οι μοναδικοί που τη χρειάζονται είναι οι μαφιόζοι και οι εκβιαστές της χρηματοπιστωτικής συμμορίας. 

Τη χρειάζονται γιατί μέσα ΚΑΙ από αυτή τη συμφωνία, θεσμοθετούν και "κλειδώνουν" το άνομο "δικαίωμά" τους να εισπράττουν διαρκώς και πολλαπλάσια τα "δανεικά" της υποτέλειας με...

τα οποία αλυσόδεσαν τη χώρα. Και παράλληλα μ αυτό, εξασφαλίζουν τη δυνατότητά τους να καθιστούν τις κυβερνήσεις υποτελείς, προκειμένου να εφαρμόζονται στον τόπο μας πολιτικές που θα τσακίζουν την κοινωνία, και θα βγάζουν στο σφυρί τον πραγματικό - δηλαδή τον εθνικό - πλούτο της χώρας.



Καινούρια συμφωνία, σημαίνει καινούρια μετρητά που θα κατευθυνθούν στα θησαυροφυλάκια των τραπεζιτών, και για όλους εμάς θα φέρουν καινούρια ακόμη πιο οδυνηρά μνημόνια
Καινούρια μετρητά συνιστούν καινούρια δάνεια. 
Καινούρια δάνεια παραπέμπουν σε καινούριες συμβάσεις. 
Καινούριες συμβάσεις σηματοδοτούν νέες ανεπίτρεπτες παραχωρήσεις. 

Νέες παραχωρήσεις ισοδυναμούν με ολοκλήρωση της καταστροφής που έχει συντελεστεί στον τόπο τα μαύρα χρόνια της κατοχής. Κι αυτό που απέμεινε προς ενεχυρίαση ή καταστροφή, είναι τα ρέστα της αξιοπρέπειάς σου. 
  • Ότι δηλαδή απέμεινε από μισθό… 
  • Ότι υποθέτεις πως έχεις εξασφαλισμένο ως σύνταξη… 
  • Η όποια υποδομή απέμεινε σ αυτό τον τόπο… 
  • Το όποιο περιουσιακό στοιχείο μπορεί να θεωρηθεί ότι συνιστά κομμάτι της εθνικής περιουσίας που χρηματοδοτήθηκε με αίμα έξι και παραπάνω δεκαετιών.

Καινούρια συμφωνία, σημαίνει καινούρια δεινά. Σημαίνει καινούρια αδιέξοδα. Σημαίνει πραγματικό αφανισμό. Σε μια χώρα που μόνο το πρώτο τρίμηνο αυτού του έτους, ο εσωτερικός δανεισμός ξεπέρασε τα 111 δις, για να ανατροφοδοτούνται τα γαμησιάτικα, για ποιά προοπτική μπορούμε να μιλάμε???


Σχετικό μας άρθρο...

Στα 111,8 δισ. ο εσωτερικός δανεισμός το α΄ 3μηνο, όταν για όλο το έτος προβλέπονταν 80 δισ. ευρώ - Κατάλαβες που οδηγείται η χώρα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου