Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η συνάντηση που επιβεβαίωσε τη στρατηγική κωλοτούμπα - Η επικοινωνιακή φούσκα της "επαναδιαπραγμάτευσης" καταρρέει

“Εκτοπίζει” Βαρουφάκη και παίρνει τα ηνία ο Τσίπρας – Κάνει πίσω σε “κόκκινες γραμμές”...

“Εκτοπίζει” Βαρουφάκη και παίρνει τα ηνία ο Τσίπρας – Κάνει πίσω σε “κόκκινες γραμμές” - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει σε ρήξη με τους δανειστές


Η "κόκκινη γραμμή" μεταξύ Αθήνας-Βερολίνου είναι γεγονός καθώς η τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ ήρθε να επιβεβαιώσει τη...

σχετική συμφωνία των δύο πλευρών κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για το μεταναστευτικό.


Έτσι μπροστά στο αδιέξοδο των "τεχνοκρατών" οι δύο ηγέτες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη "ενδιάμεση συμφωνία" που θα ανοίξει και πάλι τον κρουνό της χρηματοδότησης για τη χώρας μας.

Είναι προφανές οι "αρχιτέκτονες" των "σκληρών" διαπραγματεύσεων, δηλαδή οι υπουργοί Οικονομικών Γερμανίας και Ελλάδας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Γιάνης Βαρουφάκης μπαίνουν στην άκρη ώστε επιτέλους να υπάρξει λύση στον "γόρδιο δεσμό" της διαπραγμάτευσης ιδίως μετά το, θυελλώδες κλίμα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Eurogroup.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου