Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Κατασχετήρια για χρέη στα γραφεία της ΝΔ - Γιατί μένει στο απυρόβλητο η περιουσία των αρχηγών και της ηγετικής ομάδας???

Αυτό δε θα γινόταν ακόμη και με τον τελευταίο διαχειριστή της οποιασδήποτε ΕΠΕ ή ΟΕ???

Η ηγεσία της ΝΔ πέρα από τα εσωκομματικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου όπως φαίνεται βρίσκεται αντιμέτωπη και με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα.,,

Κατασχετήρια για χρέη στα γραφεία της ΝΔ  


Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού έφτασε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δήμευσης λογαριασμών του...
κόμματος που κατέθεσε η εταιρία επικοινωνία Spot Thomson με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 


Άλλος ένας ...πονοκέφαλος για τους ανθρώπους που χειρίζονται τα οικονομικά του κόμματος είναι τα ανεξόφλητα ενοίκια. Στη Συγγρού έφτασε και το κατασχετήριο του κτιρίου από την τράπεζα στην οποία ανήκει πλέον. Το συγκεκριμένο κτίριο που στεγάζονται από το 2011 τα γραφεία της Συγγρού άνηκε στην εταιρία του Μπάμπη Βωβού αλλά μετά την πτώχευση της εταιρίας του περιήλθε στη ιδιοκτησία της συγκεκριμένης τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου