Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τσίπρας - Βενιζέλος... Συνοδοιπόροι στον εξευτελισμό μέσα από δυο φωτογραφίες

Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ για τις χειραψίες του Βενιζέλου με τους νεοναζί ηγέτες της Ουκρανίας; 'Οποιος βρει τις διαφορές Τσίπρα-Βενιζέλου... κερδίζει...

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας σε θερμή χειραψία
με την μαριονέτα της Δύσης στην Ουκρανία Ποροσένκο.

Μετά την αποκάλυψη πως το Ελληνικό κράτος περιθάλπει τους Ουκρανούς φασίστες νεοναζί έρχεται και η στιγμή της πλήρους αποκάλυψης μέσα από...
αυτήν την φωτογραφία. 

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος 

Ακριβώς στα βήματα του δωσιλογου Βενιζέλου!
Κατάλαβες τώρα γιατί ο Κοτζιάς συνεργάζεται και φιλοξενεί στην Ελλάδα νεοναζί τρομοκράτες;
Κατάλαβες ότι είναι γραμμή Τσίπρα κι ο Κοτζιάς ένας υποτακτικός για την καρέκλα; 

Τότε (Κυριακή 2 Μαρτίου 2014):

ΣΥΡΙΖΑ: Σιώπησε ο Βενιζέλος για τους Ουκρανούς νεοναζί «Δεν έκανε καμιά αναφορά στην λεγόμενη κυβέρνηση εθνικής ενότητας»
«Η νομιμοποίηση μιας τέτοιας κυβέρνησης από την ελληνική πλευρά ενέχει ανυπολόγιστους κινδύνους για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα», σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, είναι το ακόλουθο:
«Ο υπουργός Εξωτερικών, Ε. Βενιζέλος, κατά την επίσκεψή του στην Μαριούπολη, παρόλο που είχε ως στόχο να "καθησυχάσει" τους Έλληνες της Διασποράς, δεν έκανε καμιά αναφορά στην λεγόμενη κυβέρνηση εθνικής ενότητας στο Κίεβο, στην οποία συμμετέχουν ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα, και η οποία, με ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που ψήφισε, κατάργησε όλα τα δικαιώματα των τεσσάρων μειονοτήτων της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των Eλλήνων.
Η νομιμοποίηση μιας τέτοιας κυβέρνησης από την ελληνική πλευρά ενέχει ανυπολόγιστους κινδύνους για την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ταυτόχρονα, η άκρως επικίνδυνη γεωστρατηγική αντιπαράθεση της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών με την Μόσχα φέρνει την Ευρώπη ένα βήμα πριν από έναν κλιμακούμενο νέο «ψυχρό πόλεμο», με ανυπολόγιστους κινδύνους για την ειρήνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην ανάγκη να μην γίνει ουραγός η ελληνική κυβέρνηση σε επικίνδυνους σχεδιασμούς». 
Τις χειραψίες του Βενιζέλου με τους νεοναζί της Ουκρανίας... είχε καταδικάσει σκληρά ο Τσίπρας κι ο ΣΥΡΙΖΑ... Τι έχει αλλάξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου