Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Επιτέλους... Η ολιγαρχία τρέμει τον πλανόδιο απατεώνα με ένα (Νι) και άνευ εγκεφάλου

Μόνο με τα έσοδα του ΕΝΦΙΑ συγκρίνεται η αύξηση του φόρου στα αυτοκίνητα που θα φτάσει τα 2,5 δισ. το χρόνο - Αυξάνονται τέλη ταξινόμησης, τέλη κυκλοφορίας, τεκμήρια και φόροι - Μεγάλες αυξήσεις στα οικογενειακά αυτοκίνητα αξίας άνω των 20.000 ή 25.000 ευρώ - Χαράτσι σε όσους έχουν παλιό αυτοκίνητο...


Τέλος το κίνητρο για αγορά νέου μέσω απόσυρσης - Ανοιχτό να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας όσοι έχουν αυτοκίνητο αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. 

ΤΙ ΣΟΪ ΚΙΝΗΤΡΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ, ΣΤΟ...

50% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ???


ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ 15.000€, ΘΑ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙΣ 300 - 500 € ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ, ΟΤΑΝ 4.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΕΣ???

ΘΑ ΕΙΧΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝΕ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 14.500€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ή ΘΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΑΝΕΙΟ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ???


ΠΛΑΝΟΔΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ "νι" θα κλείνεις στη φυλακή τον μπατίρη που δεν έχει 50-60€ να περάσει το σαραβαλάκι του από ΚΤΕΟ, που δεν έχει να πληρώνει 1.000€ πρόστιμο υπέρ του περιβάλλοντός σου, για να μπορείς να χαρίζεις τα πρόστιμα στους Μητρόπουλους και στα λοιπά λαμόγια των σόσιαλ-ληστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ???

ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΕΝΑ "νι" ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΜΠΑΤΙΡΙΔΩΝ.

Αργά, κατά τα άγρια μεσάνυκτά του, ο υπουργός με το γύφτικο πουκάμισο και την ομοίαν όψη, εξαναγκάσθηκε να κάνει εγέρθητου εκ της κλίνης του όπου κοιμόταν όρθιος, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του, στη κοινότητα των Ρομά εμπόρων, περί προθέσεως υπερφορολόγησης των αυτοκινήτων εικοσαετίας!!!


Ο κ. Μπαρουφά, αρχίζοντας με τη φράση "JE SUIS ROMA" διευκρίνησε ότι στη ρύθμιση άγριας υπερφορολόγησης των αυτοκινήτων εικοσαετίας και επέκεινα, δεν πρόκειται να υπαχθούν τα επαγγελματικά οχήματα των πλανόδιων εμπόρων Ρομά, που απασχολούνται αμιγώς με τη μεταπώληση αγγουριών και μπανανών, διότι τα εμπορεύσιμα αυτά τούτα είδη, ανήκουν στη κατηγορία της λαϊκής υπερκατανάλωσης φόρων και θα πωλούνται από ατελή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα!!!



"Καταβάλουμε συντονισμένες προσπάθειες" συνέχισε ο πλανόδιος καθηγητής, "ώστε να υπαχθούν στην ίδια κατηγορία και τα χαλιά, ώστε ο πτωχός Έλλην, να δύναται να προμηθεύεται χαλιά χαμηλού κόστους, επί των οποίων θα παίζει με τις μπανάνες και τα αγγούρια που του προσφέρουμε αφειδώς" !!!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου