Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Να γιατί αυτό το δημοψήφισμα είναι ένα πισώπλατο χτύπημα στον Ελληνισμό

Βεβαίως και η ιστορία αυτού του Έθνους γράφτηκε μέσα από τα «ΟΧΙ» του. Μέσα από τα περήφανα "ΟΧΙ" του όμως, και όχι μέσα από κίβδηλα παιχνίδια πολιτικής ανεντιμότητας…


Αυτά τα «ΟΧΙ» Πάνο Καμμένε, ήταν "ΟΧΙ" αντίστασης και πραγματικής περηφάνιας, και για το λαό που έγραψε τα έπη τους, δεν ισοδυναμούσαν με εκχώρηση λευκής επιταγής σε ελληνόφωνους πεμπτοφαλαγγίτες.
  • Το «ΟΧΙ» του 1940 στο οποίο αναφέρεσαι Πάνο Καμμένε, πότισε με αίμα τα βουνά της Ελλάδας, και ήταν το αίμα αυτού του λαού που αντιστάθηκε στην Κατοχή και πέθανε για τη λευτεριά του…
  • Το «ΟΧΙ» του Τάσσου Παπαδόπουλου Πάνο Καμμένε, ήταν το «ΟΧΙ» ενός περήφανου ηγέτη που έφτυσε κατάμουτρα όσους κιότεψαν και συνοδεύτηκε από τη σαφή και κατηγορηματική του δήλωση πως «παρέλαβε πατρίδα και δε θα παραδώσει κοινότητα χωρίς υπόσταση και εθνική κυριαρχία».

Το δικό σας «ΟΧΙ» τι έχει απ όλα αυτά Πάνο Καμμένε???
  • Έχει τη διαβεβαίωση της άμεσης ανακοπής του κατοχικού κεκτημένου που λειτουργεί ως υπερκυβέρνηση  στη δύσμοιρη χώρα???
  • Ορίζει την 6η του Ιούλη ως ημέρα ανακήρυξης της εθνικής ανεξαρτησίας, ως ημέρα αποπομπής των κατοχικών επικυρίαρχων, ως ημέρα αποδόμησης του...
    κατοχικού θεσμικού πλαισίου που μεταβαπτίστηκε σε «εθνικό»???
  • Ενέχει τη δυναμική της διακήρυξης της εθνικής υπερηφάνειας μέσα από ένα μήνυμα σαφές που θα το ακούσουν, θα το θαυμάσουν και θα εμπνεύσει τους λαούς του πλανήτη???
Σε τι ακριβώς μας καλείς να πούμε «ΟΧΙ» Πάνο Καμμένε??? Σε μια τρισάθλια πρόταση των συνομιλητών σας – δηλαδή των γκάνγκστερς του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου – η οποία προφανέστατα δεν έχει επί της ουσίας και κάποια τυπική υπόσταση???


Και μετά το «ΟΧΙ» τι??? Όχι σ αυτή την αθλιότητα, σημαίνει «ΝΑΙ» σε κάτι άλλο. Ποιο είναι αυτό το «άλλο» Πάνο Καμμένε???
  • Είναι η απόφασή σας να αποτινάξετε το ζυγό της Κατοχής??? Γιατί δε τη διατυπώνετε καθαρά και να κληθούμε να ψηφίσουμε «ΝΑΙ» σε μια σαφή πρόταση???
  • Είναι η απόφασή σας να συνεχίσετε το παζάρι με τους γκάνγκστερς για μια συμφωνία επιεικέστερη αυτής  που προτάθηκε???

Και τι θα γίνει μετά από ένα τρίμηνο Πάνο Καμμένε όταν θ αρχίσει και πάλι ο εκβιασμός και θα αρχίσει να σφίγγει και πάλι η στρόφιγγα του οξυγόνου???

Θα ξανακάνουμε δημοψήφισμα??? Με ποιο ερώτημα??? Με ποιο ζητούμενο??? Με ποια ατζέντα???
Να ξαναπούμε «ΟΧΙ» σε κάτι που προτείνουν κάποιοι άλλοι???

Δεν είναι καιρός πια αυτός ο λαός να πει – να βροντοφωνάξει – ένα αδιαπραγμάτευτο «ΝΑΙ» στη βάση μιας εντελώς συγκεκριμένης πρότασης που θα θεμελιώνει τη λευτεριά του???


Σχετικά μας άρθρα...

Γιατί αυτό το "δημοψήφισμα" συνιστά κορυφαία πράξη πολιτικής εξαπάτησης???



1 σχόλιο:

  1. Μάλλον έχεις προηγούμενα μέ τόν Καμμένο...Σού εκμυστηρεύθηκε ποτέ ότι είναι η ενσάρκωση τού Μ.Αλέξανδρου , καί απογοητεύθηκες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή