Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ο δρόμος αυτός δοκιμάστηκε και ξέρασε μόνο δυο πράγματα: Δωσίλογους και εθνική ταπείνωση

Είναι αμετανόητοι.  Η ίδια τους η υπόσταση έχει ανασκελωθεί σαν ξεπεσμένη πουτάνα, κι αυτοί συνεχίζουν να μιλάνε για 11 δις. Και στη γελοιωδέστερη αντιπαράθεση όλων των εποχών, επιμένουν πεισματικά να αποτιμούν σε νούμερα την ξεφτίλα τους, και μέσω αυτής την ταπείνωση μιας ολόκληρης χώρας…


Επιμένουν να ερωτοτροπούν με τη λαγνεία των αριθμών, οι μέν γιατί αρνούνται να αναγνωρίσουν την απόλυτη κατάρρευση του φιλοευρωπαϊκού τους ιδεολογήματος μέσα από το οποίο δηλητηρίασαν και ευνούχισαν γενιές εν δυνάμει αγωνιστών, και οι δε γιατί υποθέτουν, πως πίσω από το παπατζήδικο των αριθμών, μπορούν να συγκαλύψουν την εθελοδουλία και εν τέλει το δωσιλογισμό τους.

Το πρόβλημα λοιπόν ξεφτιλισμένοι, δεν είναι τα 11 δις των μέτρων που σας ζητούν. Το πρόβλημα δε θα ήταν έτσι κι αλλιώς τα όποια δις μέτρων που θα κληθείτε να εφαρμόσετε.

Το πρόβλημα είναι πως το ιερό τέρας που δεκαετίες ολόκληρες προσκυνήσατε πίνοντας νερό στ όνομά του, πέταξε τη μάσκα και το αποκρουστικό του πρόσωπο έχει ήδη αποκαλυφτεί.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι αυτό το σαχλό παραμύθι που επινοήσατε παραμυθιάζοντας δεκαετίες ολόκληρες τις γενιές των Ελλήνων. Είναι μια νεοταξίτικη φυλακή των λαών, των εθνών και των εθνικών κυριαρχιών. 

Είναι ένα έκτρωμα που τα προηγούμενα χρόνια επιχείρησε να γοητεύσει πουλώντας «αξίες»… «κεκτημένα»… και...
«ευρωπαϊκό πολιτικό πολιτισμό»… και σήμερα σπρωγμένο από τη βουλιμία του και τα εγγενή αδιέξοδά του, αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο.

Κι αυτή η αλήθεια είναι μια πραγματικότητα αμείλικτη. Είναι μια διαπίστωση που δε θα άλλαζε αν τα δις της ξεφτίλας σας δεν ήταν 11 αλλά λιγότερα. Γιατί γι αυτό το τέρας που θρέφεται κανιβαλίζοντας, που δυναμώνει καταπίνοντας αξίες, λαούς, αξιοπρέπειες , κράτη, όνειρα και προσδοκίες των ανθρώπων, το πρόβλημα δεν είναι τα δις.  Το πρόβλημα δεν είναι η χαρτούρα που συμψηφίζει νούμερα σε λογιστικές καρτέλες Στουρνάρηδων και Στουρναραίων.

Το πρόβλημα αυτού του τέρατος, είναι η καθυπόταξη των λαών. Είναι η χειραγώγηση πολιτικών αχυρανθρώπων. Είναι η εμπέδωση της κουλτούρας της δουλοπρέπειας από τους λαούς και τις προσκυνημένες κυβερνήσεις τους. Είναι να καταπιεί τα κράτη, να αφανίσει τα Έθνη, να μασουλήσει κοινωνίες και να φτύνει χυλό στην κρεατομηχανή που θα το θρέφει.

Μ αυτό το τέρας δε συζητάς. Θέτεις στόχο ζωής να το αφανίσεις, πυροδοτώντας το ντόμινο της ανατροπής του, γιατί αυτό η μοναδική εξέλιξη που το κάνει να τρέμει πραγματικά.

Στέκεσαι απέναντί του με τον Εθνικό σου Ύμνο να σε εμπνέει, και το λαό σου στο δρόμο αποφασισμένο να αγωνιστεί και να υπερασπίσει τα δίκια του.

Παίρνεις την αξιοπρέπειά σου αγκαλιά… Γυρίζεις στη χώρα σου… Και βάζεις φωτιά στο φυτίλι του δυναμίτη.

Αυτό κάνεις ξεφτιλισμένε πρωθυπουργέ, και δεν ακολουθείς το δρόμο που χάραξαν οι προκάτοχοί σου. Ο δρόμος αυτός δοκιμάστηκε και ξέρασε μόνο δυο πράγματα: Δωσίλογους και εθνική ταπείνωση. Γιατί αυτός ο δρόμος δεν ήταν ο δρόμος της εθνικής περηφάνιας, αλλά μια αλυσοδεμένη διαδρομή διαρκούς και ανατροφοδοτούμενης ομηρείας.


Αντιλαβού??? Υπάρχουν και άλλες αυταπάτες??? Ή μήπως μέσα από τη συνέχιση της ίδιας πρακτικής, θα αποδείξεις πως δεν ήσουν παρά το πιο μοιραίο πρόσωπο στην πιο ύπουλη αποστολή σε βάρος της ίδιας σου της πατρίδας???


Σχετικό μας άρθρο...

Πρωθυπουργός σε ύπουλο ρόλο παρά τον προσωπικό του αυτοεξευτελισμό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου