Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Μαύρες μέρες - "Μέχρι το 2017 η Ελλάδα θα έχει μια αυταρχική κυβέρνηση λόγω κοινωνικής αναταραχής"

Μετά από την αποδοχή του τρίτου μνημονίου το χειρότερο που έχει συμβεί -μέχρι στιγμής- είναι ότι πριν καν την εφαρμογή του κυριαρχεί κλίμα ασυγκράτητης απαισιοδοξίας... 

Image


Όχι μόνο στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. Οι προβλέψεις που γίνονται για το μέλλον της Ελλάδας είναι “μαύρες”. Σ΄ αυτές τις δυσοίωνες προβλέψεις έρχεται να προστεθεί κι...
αυτή του Μπρούνο Κόλαμντ, που είναι καθηγητής Οικονομικών στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. “Η Ελλάδα μέχρι το 2017 ,ίσως και νωρίτερα θα έχει μια αυταρχική κυβέρνηση , η οποία θα προέλθει από μεγάλη κοινωνική αναταραχή και ακυβερνησία”, δήλωσε στοεβδομαδιαίο βελγικό περιοδικό Le Vif .

“Η κατάσταση είναι τόσο κακή”,υποστηρίζει ο Κόλαμντ ώστε “όλα τ΄ αστέρια να είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα για να ξεσπάσει η οργή μιας επανάστασης." 

“Η νέα συμφωνία θυμίζει τη Συνθήκη των Βερσαλλιών του 1919 και τη Συνθήκη του Μονάχου το 1938. Και στις δύο περιπτώσεις, στην Ευρώπη υπήρξαν καταστροφές. Παρόμοια μοίρα θα έχει και η Ελλάδα. Όταν κοινωνική αναταραχή πλήξει τη χώρα, η Ελλάδα θα μείνει ακυβέρνητη. Χώρες που βιώνουν σκληρή οικονομική αναταραχή πάντα καταλήγουν σε λιγότερο δημοκρατικές καταστάσεις”, υποστηρίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου