Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ξεβρακώνουμε τον αντι-λαϊκισμό - Είναι το ύπουλο ψέμα των συνενόχων

Ας τσακίσουμε τώρα το φόβο και την τρομοκρατία του υποτιθέμενου αντι-λαϊκισμού. Είναι συνειδητό ψέμα… Είναι ενσυνείδητη προσπάθεια απενοχοποίησης εγκλημάτων και εγκληματιών…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι μια μεθοδολογία ύπουλη που θεωρεί ιερό και απαραβίαστο το «δικαίωμα» όλων ημών να αποδεχόμαστε ως μονόδρομο την καταστροφή μας… Είναι μια άτιμη προσπάθεια που απαιτεί την ενοχοποίηση του δίκιου και τον καθαγιασμό των εγκληματιών και των δημίων μας.

Η «πολιτικά ορθή» σκέψη των διαχειριστών της πολιτικής αλλά και των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, επιχειρεί να εμφανίσει  ως μοναδική νηφάλια την παρακάτω αντίληψη.

«Όλοι αυτοί που διαχειρίστηκαν τις τύχες της χώρας τα τελευταία 40 χρόνια, όπως και όλοι εκείνοι που τα τελευταία έξι χρόνια δρομολόγησαν τον κατήφορο της καταστροφής της, κρίθηκαν πολιτικά, αποδοκιμάστηκαν, απομακρύνθηκαν από την εξουσία, και καθαγιασμένοι πια περιμένουν παρκαρισμένοι στο χώρο της αντιπολίτευσης μέχρι να γυρίσει ο τροχός για να φλερτάρουν και πάλι με την εξουσία».

Επομένως, όλοι εμείς, αλλά και η χώρα ολάκερη, που υπέστη τις συνέπειες των δικών τους επιλογών, δικαιωθήκαμε πολιτικά, και μέρος της πολιτικής μας δικαίωσης είναι και η υποχρέωσή μας να συνεχίσουμε να πληρώνουμε με αίμα τις...
επιλογές αυτών που αποδοκιμάστηκαν.


Τα παραπάνω κατά τη γνώμη τους συνιστούν τη μοναδική ορθή και νηφάλια προσέγγιση των δεδομένων, και οτιδήποτε άλλο συνιστά κατάπτυστο και επικίνδυνο λαϊκισμό.

Ανάμεσα σ αυτούς που αποδοκιμάστηκαν είναι: Ο Παπανδρέου, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπαδήμος, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Λοβέρδος, ο Καρατζαφέρης, σύσσωμοι οι ηγετικοί πυρήνες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι αυτοί πλήρωσαν για τα βαρύτατα εγκλήματα που διέπραξαν και οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή, με χειρισμούς και πρακτικές που για μια σειρά από ζητήματα ταυτίζονται ακόμη και με το ερώτημα της Εσχάτης Προδοσίας, πλήρωσαν και τιμωρήθηκαν με την βαρύτατη ποινή της… πολιτικής αποδοκιμασίας.

Από την άλλη μεριά όλοι εμείς, οι δικαιωμένοι που είχαμε και το «προνόμιο» να αποδοκιμάσουμε τους ολετήρες του τόπου μας, επιβραβευόμαστε μετά τη δική τους αποδοκιμασία, με ορισμένα επιπρόσθετα «προνόμια» όπως: Παραμένουμε τα θύματα των δικών τους επιλογών, παραμένουμε οι μοναδικοί που μετράμε στη ζωή μας απόγνωση και δυστυχία, μετράμε άνεργα, απελπισμένα και υποσιτισμένα παιδιά, μετράμε 7.000 δολοφονημένους συμπολίτες μας, καταγράφουμε πλιάτσικο στη ζωή μας, πλιάτσικο στους μισθούς μας, πλιάτσικο στις συντάξεις μας, πλιάτσικο στην πατρίδα μας.

Ας αναρωτηθούμε λοιπόν εμείς οι «λαϊκιστές». Πόσο αξιοζήλευτη είναι άραγε η θέση των τιμωρημένων??? Ποιος από μας δε θα ήθελε να «τιμωρηθεί» τόσο σκληρά όσο τιμωρήθηκαν αυτοί??? Ποιος απ αυτούς θα ήθελε να βρεθεί στη θέση ημών των δικαιωμένων άραγε???

Αναρωτηθήκαμε λοιπόν και χθες, αναρωτιόμαστε και σήμερα… Μήπως πρέπει επιτέλους να έρθει η ώρα των συλλήψεων για Εσχάτη προδοσία»??? Μήπως θα πρέπει να δημιουργηθεί τώρα, άμεσα ένα ισχυρότατο κίνημα που θα απαιτεί ασυμβίβαστα την άμεση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων??? Μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί να απολογηθούν μπροστά στους δυστυχισμένους που δημιούργησαν, μπροστά στην απελπισμένη νεολαία μας που της κατέστρεψαν τα όνειρα και το δικαίωμα να σχεδιάσει τη ζωής της??? Μήπως θα πρέπει να απολογηθούν για τα εγκλήματά τους, μπροστά στους τάφους των δολοφονημένων Ελλήνων πολιτών???
  • Είναι λαϊκισμός να απαιτείς την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που εγκλημάτησαν σε βάρος του τόπου??? Είναι λαϊκισμός να επιμένεις πως όσο οι ένοχοι παραμένουν ατιμώρητοι, αυτή η επιλογή μόνο συνενόχους μπορεί να αναπαράγει??? Είναι λαϊκισμός να επισημαίνεις, πως στον καθένα από μας που κατέστρεψαν, δε διστάζουν ακόμη και να τον φυλακίσουν επειδή αδυνατεί να αποπληρώσει τα χρέη που του δημιούργησαν, η να του κατασχέσουν το σπίτι που στεγάζει την οικογένειά του, και όλοι αυτοί που κατέστρεψαν μια ολόκληρη χώρα να καταδικάζονται στη βαρύτατη ποινή της… πολιτικής αποδοκιμασίας???
  • Είναι λαϊκισμός να θυμίζεις πως όλοι αυτοί που απολαμβάνουν αφειδώς τα προνόμια του καλά αμοιβόμενου «σωτήρα» δε μπορεί  παρά να είναι δεδομένη η ανάγκη της αυστηρότατης τιμωρίας τους για την αποτυχία ή πολύ περισσότερο για το δόλο ή ακόμη περισσότερο για την προδοτική εθνικά στάση τους στη διαχείριση των υποθέσεων που σχετίζονται με την τύχη της χώρας???

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν όλοι μας, πως πρέπει να τσακίσουμε τώρα το φόβο και την τρομοκρατία του υποτιθέμενου αντι-λαϊκισμού. Είναι συνειδητό ψέμα… Είναι ενσυνείδητη προσπάθεια απενοχοποίησης εγκλημάτων και εγκληματιών… Είναι μια μεθοδολογία ύπουλη που θεωρεί ιερό και απαραβίαστο το «δικαίωμα» όλων ημών να αποδεχόμαστε ως μονόδρομο την καταστροφή μας… Είναι μια άτιμη προσπάθεια που απαιτεί την ενοχοποίηση του δίκιου και τον καθαγιασμό των εγκληματιών και των δημίων μας.


Το χρωστάμε στην πατρίδα μας…  Στα δολοφονημένα όνειρα των παιδιών μας… Το χρωστάμε στις ψυχές των χιλιάδων νεκρών μας, που δε θα βρουν δικαίωση αν δεν καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τα καθάρματα που κατέστρεψαν τη χώρα και τη ζωή μας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Σχετικό μας άρθρο...

Μήπως πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι συλλήψεις για εσχάτη προδοσία???


1 σχόλιο:

  1. Πάντως όλα αυτά τα παραπάνω ζωύφια ξηλώνονται ένας-ένας.
    Θα μου πεις τιμωρία είναι αυτή;
    Όχι φυσικά αλλά αναμένεται πάντα εκείνος που θα κάνει τη "μοιραία"
    αρχή δίνοντας στη λέξη τιμωρία το πραγματικό νόημα της.
    Να πάει ένας πρώην πρωθυπουργός μέσα για μόνιμες διακοπές.
    Αν τιμωρηθεί πρωθυπουργός τότε το πουλόβερ θ' αρχίσει να ξηλώνεται
    ανεπιστρεπτί γιατί πίσω του κρύβονται αναρίθμητοι άλλοι.
    Αλλά ξέρεις πως πάει:
    Αν με τιμωρήσεις, τότε όταν η κυβέρνηση σου θα πέσει θα σε τιμωρήσω
    κι' εγώ. Αν με κυνηγήσεις θα σε κυνηγήσω και ούτω καθ' εξής.
    Έτσι αυτή η μούργα επιπλέει μονίμως δίπλα μας.
    Θέλει μια αστραπιαία και συντονισμένη ενέργεια να κτυπήσεις το
    νευρικό σύστημα του κτήνους στα κατάλληλα σημεία, με ΕΝΑ ΜΟΝΟ
    κτύπημα ώστε να μην προλάβουν.
    Δεν είμαι Χρυσή Αυγή. Ουδέποτε ήμουνα.
    Αλλά σκέψου όμως κατά παράβαση των πιθανοτήτων, της μοίρας όπως
    θες πέστο, να έρθει ποτέ στην εξουσία.
    Θα πέσει το κλάμα της αρκούδας και ο κόσμος θα χειροκροτάει.
    Το ότι θα χειροκροτάει ο κόσμος αυτό δεν είναι καλό είναι πολύ άσχημο.
    Θυμήσου όμως το πώς φέρθηκαν και φέρονται όλοι τους σ' αυτόν
    τον κόσμο, το πόσο τον κορόιδεψαν, τον εξευτέλισαν, του έκλεψαν τα
    όνειρα της ζωής του, του κατέστρεψαν την υγεία του, και τόσα άλλα
    που του έκαναν και θα τον δικαιολογήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή