Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Δεκάδες Τούρκοι επιτίθενται σε Ιρλανδό - Αυτό το βίντεο να το μελετήσουν καλά οι Έλληνες





Δεν είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι διαφέρουν από φυλή σε φυλή και από έθνος σε έθνος. Πιστεύω όμως ότι ορισμένες κοινωνίες αποκτούν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά από την ιστορική πορεία του τόπου και από...
το αξιακό σύστημα που έχουν ενστερνιστεί.



Στο βίντεο βλέπουμε έναν Ιρλανδό τουρίστα να συμπλέκεται με κάποιον Τούρκο έμπορο στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια την αγελαία αντίδραση δεκάδων νέων, που επιτίθενται εναντίον ενός με πρωτοφανή ανανδρία και βαρβαρότητα.
Επίσης, καλό είναι εμείς οι Έλληνες, που μας έχουν ποτίσει με το φοβικό σύνδρομο έναντι των Τούρκων, να δούμε τη δειλία με την οποία αντιμετωπίζουν τον Ιρλανδό, όταν μόνος εναντίον όλων αντιστέκεται και τους κάνει τάρι-μάρι, που λέμε στα ποντιακά!



Δεν είναι του παρόντος για να κάνουμε τη δική μας ανάλυση, όμως προτρέπουμε τους φίλους του ιστολογίου να δουν με προσοχή το βίντεο, γιατί κάπως έτσι αντιδρούν οι Τούρκοι δεκαετίες και αιώνες τώρα.


Αυτός ο λαός είναι γειτονάς μας, αυτός ο λαός έκανε τη γενοκτονία των προγόνων μας, αυτός ο λαός έκανε την εθνοκάθαρση στην Πόλη, την ίμβρο και την Τένεδο, αυτός ο ίδιος ο λαός έκανε τα Σεπτμεβριανά, το 1955, αυτός ο λαός έκανε τις απελάσεις το 1964, αυτός ο λαός έκανε την εθνικάθαρση στσ κατεχόμενα της Κύπρου, αυτός ο λαός έκανε την γενοκτονία των Κούρδων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου