Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Λαός περήφανος... Ε μη χέσω...

Το τέρας του Τσιπροσαμαροβενιζελισμού που κυοφόρησε στη μήτρα της η «πρώτη φορά αριστερή» Βουλή ήδη γεννήθηκε, και απειλεί στο όνομα της «εθνικής υπευθυνότητας και ομοψυχίας», να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του...


Για ποιο πράγμα ακριβώς αγωνιάς κυρίαρχε??? Για το ποια θα είναι η κυβέρνηση της επόμενης μέρας??? Και προφανώς αυτή η αγωνία σε βάζει μπροστά στο καθήκον της περισυλλογής, πριν ασκήσεις το κυριαρχικό εκλογικό σου δικαίωμα. Σωστά???

Άστο φιλαράκο άστο. Μη το κουράζεις πολύ το ακατοίκητο θα κάψεις τη φλάτζα. Κάθε φορά που σφίγγεσαι γιατί το πολιτικό σου καθήκον σε καλεί, ή θα σου φύγει ένα κομμάτι σκατό από τον κώλο, ή που θα τα κάνεις σκατά πίσω από το παραβάν, κι ότι σαβούρα σου σερβίρουν τα βοθροκάναλα, την παίρνεις αγκαλίτσα και την επόμενη μέρα τη βαφτίζεις πρωθυπουργό και σωτήρα.
  • Καρπός αυτής της περισυλλογής υπήρξε ο μεγάλος στοχαστής με τη συμμορία του Καστελόριζου που την αποδέχτηκες ως κυβέρνηση…
  • Ξέρασμα του σφιξίματός σου υπήρξε ο Σα(χλα)μαράς και το δικό του τσίρκο των υποταγμένων…
  • Αποβολή του ανεμογκαστρωμένου σου μυαλού υπήρξε και ο πρώτη φορά ξεφτιλισμένος, που συνεχίζει να σου πλασάρεται ως πρώτη μούρη, περιβεβλημένη με τη συμπάθεια και την ανοχή σου, και ας...
    οδήγησε τον τόπο στην απόλυτη δουλοπρέπεια και την καταστροφή.

Και τώρα αγωνιάς φιλαράκο. Αναρωτιέσαι ποιο θα είναι άραγε το αυριανό σου επίτευγμα. 

Αναρωτιέσαι τι να πρωτοδιαλέξεις, και προσπερνάς αβασάνιστα όλα όσα έχεις ήδη αποδεχτεί.
  • Έχεις αποδεχτεί πως όποια και να είναι η αυριανή σου επιλογή, αυτό που θα κληθεί να εφαρμόσει είναι το κατοχικό πρόγραμμα που τους επεβλήθη και το αποδέχτηκαν, όλοι μαζί, από κοινού κι αντάμα….
  • Έχεις αποδεχτεί πως γι ακόμη μια φορά θ ανακατέψεις τα σκατά, κι ανακατεύοντας τα σκατά, η κάλπη δε γεμίζει με κουραμπιέδες…

Ζεις ένα δράμα φίλε μου. Και οι καλοί μας  οι προστάτες σου έχουν έτοιμη τη λύση για να μη κουράζεις το μυαλουδάκι περισσότερο. Δεν έχεις λόγο εσύ ν ανησυχείς και να χαλιέσαι για όλα τούτα. Η πολυτέλεια του σκλάβου, είναι το καθαρό κι απροβλημάτιστο μυαλό.

Γι αυτό και το τέρας που σου ετοιμάζουν, θα σε απαλλάξει από τα δύσκολα. Η μεγάλη συμμαχία του δωσιλογισμού… Η κοινή συνάντηση όλων αυτών που προσκύνησαν την κατοχική διοίκηση… Αυτή η άθλια πλην «ιερή συμμαχία» των προσκυνημένων, προετοιμάζεται στο όνομα της κυβερνησιμότητας, να συγκροτήσει ένα διακομματικό πολιτικό έκτρωμα με γαλαζοπράσινους και ροζουλί εθνοσωτήρες, και να φυλακίσει μέσα σ αυτό το πολιτικό τερατούργημα την ψυχή σου, τις ελπίδες σου, τα όνειρα αλλά και κάθε προσδοκία σου να δραπετεύσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Αυτό ακριβώς θα επισφραγίσεις με την επιλογή σου κυρίαρχε, κάποια από τις αμέσως επόμενες Κυριακές.

Το τέρας του Τσιπροσαμαροβενιζελισμού που κυοφόρησε στη μήτρα της η «πρώτη φορά αριστερή» Βουλή ήδη γεννήθηκε, και απειλεί στο όνομα της «εθνικής υπευθυνότητας και ομοψυχίας», να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του.

Καλώς ήρθες λοιπόν στην κόλαση της Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου